Φουλ ανακαινισμένο επέστρεψε το «Κάτι Ψήνεται» στην Μυτιλήνη - Και πάλι κοντά σας σήμερα Σάββατο | (Ελ. Βενιζέλου 22)- PICS

Το ψητοπωλείο "Κάτι Ψήνεται "επιστρέφει ανανεωμένο και πλήρως ανακαινισμένο και υπόσχεται να σας προσφέρει λαχταριστές γεύσεις.

Αιώνας φάνηκαν στους θαμώνες καλοφαγάδες και όχι μόνο αυτές οι 4 μέρες που παρέμεινε κλειστό το Ψητοπωλείο «Κάτι Ψήνεται» στην Μυτιλήνη. Το γνωστό σημείο συνάντησης όσων ξέρουν από καλό σουβλάκι επιστρέφει από σήμερα Σάββατο και πάλι κοντά σας...

Ο ανακαινισμένος χώρος του, με βασικό πρωταγωνιστή το ξύλο, δένει αρμονικά με τα μοντέρνα στοιχεία του ψητοπωλείου, όπως το μωσαϊκό πάτωμα, και τα διακοσμητικά που βρίσκονται διάσπαρτα μέσα στο ψητοπωλείο… όπως οι τοιχογραφία έκπληξη με τον αείμνηστο ηθοποιό Θανάση Βέγγο.

Διατηρώντας τη φιλοσοφία του, αλλά και τις κλασσικές γεύσεις, που τόσο πολύ αγαπήσατε αναμένεται να αποτελέσει και πάλι σημείο Must για όσους αγαπούν το καλό φαγητό. 

Η γνωστή ποιότητα του ψητοπωλείου παραμένει και εμπλουτίζεται με νέες προτάσεις, που συναρπάζουν. Επομένως, έχετε κάθε λόγο για να το επισκεφτείτε στον ανακαινισμένο χώρο του. 

Αν πάλι θέλετε να απολαύσετε τις νοστιμιές του καταστήματος στο σπίτι ή τη δουλειά, δεν έχετε παρά να καλέσετε και να δώσετε την παραγγελία σας.

Ένα ψητοπωλείο ξεχωριστό, όπου μπορείς να απολαύσεις το φαγητό σου με θέα το λιμάνι της πόλης, σε ένα άνετο και ζεστό περιβάλλον με πιάτα που δεν θα μπορείς να τα αποχωριστείς όταν τα δοκιμάσεις. Ξεκίνησε την λειτουργία του πριν από 5 χρόνια περίπου και κατάφερε μέσα στο διάστημα αυτό να γίνει σημείο αναφοράς των καλοφαγάδων.

Το ψητοπωλείο λειτουργεί μεσημέρι-βράδυ, αλλά εξυπηρετεί και όλους εσάς που θέλετε να δοκιμάσετε τα σουβλάκια, τις πίτες, τα ψητά της σούβλας και της ώρας στο σπίτι σας (Delivery από 13:00 μέχρι τη μια τα ξημερώματα. Τηλ 22510-22577 και 6975575674, η στο fagi.gr)

Από σήμερα Σάββατο και κάθε μέρα μετά τις 12:00μμ το μεσημέρι οι πόρτες μας θα είναι και πάλι ανοιχτές!

Σας περιμένουμε!!