Foxbet: Με τα γκολ σε Βέλγιο, Γερμανία!

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα της Τρίτης, αφού υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές στην Ευρώπη, αλλά και παιχνίδια Κυπέλλου. Εμείς θα κρατήσουμε δύο «δυνατές» επιλογές στα γκολ, για να πάμε ταμείο.


Σαρλερουά – Σεντ Τρούιντεν

Το αρνητικό της εκτός έδρας σερί συνέχισε η Σαρλερουά στη Γάνδη, όπου ηττήθηκε με σκορ 2-1 από την ομώνυμη ομάδα. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τις «ζέβρες», που έχουν πανηγυρίσει μόλις δύο τρίποντα στα πέντε πρόσφατα παιχνίδια τους. Έτσι, βρίσκονται στο -6 από την εξάδα. Από την άλλη, η Σεντ Τρούιντεν στάθηκε όρθια στο εντός με την Κλαμπ Μπριζ και πήρε το 2-2. Διατήρησε έτσι το απόλυτο στο γήπεδο της και ενώ παραμένει σε απόσταση αναπνοής -μόλις δύο βαθμούς- από τις έξι πρώτες θέσεις. Η Σαρλερουά απόψε έχει τον πρώτο λόγο. Ωστόσο, αμυντικά παρουσιάζει αδυναμίες και για αυτό, έχει λογική να «χτυπήσουμε» το αμφίσκορο.

Βέχεν – Αμβούργο

Για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, η Βέχεν το Σαββατοκύριακο κατάφερε να μην δεχτεί γκολ. «Κόλλησε» στο 0-0 με την Τσβίκαου, ωστόσο έχει καταφέρει να «χτίσει»... κάστρο και αυτός είναι ο λόγος που φιγουράρει στην 6η θέση της βαθμολογίας της τρίτης κατηγορίας. Για να φτάσει ως εδώ στο Κύπελλο, απέκλεισε τη Σεντ Πάουλι, ενώ τα εισιτήρια του αποψινού αγώνα έγιναν καπνός. Το Αμβούργο στον αντίποδα, είχε πειστική εικόνα στο εκτός έδρας με το Μαγδεμβούργο και στο ντεμπούτο του Χάνες Βολφ στον πάγκο του, πήρε τη νίκη με σκορ 1-0. Εκμεταλλεύτηκε έτσι τη γκέλα της Κολωνίας και σκαρφάλωσε στην κορυφή της δεύτερης κατηγορίας. Στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου, οι «δεινόσαυροι» απέκλεισαν δύσκολα την Έρντεμπρικ, ενώ σήμερα δεν θα έχουν πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα τους. Ασφαλώς και είναι ανώτεροι, σε μια δυνατή έδρα ωστόσο. Περιμένουμε ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και το under 2.5 στον διπλασιασμό παίζεται.