Η διοργάνωση παρτυ γενεθλίων και κοινωνικών εκδηλώσεων στην Λέσβο.. έχουν όνομα «Coffee Plant» | Χρυσοστόμου Σμύρνης 18 (pics)

H εταιρεία «Coffee Plant» έχει σαν στόχο να κάνει το πάρτυ του παιδιού σας ξεχωριστό, μια τρυφερή ανάμνηση των παιδικών του χρόνων.

To Coffee Plant προσφέρει την δυνατότητα διοργάνωσης οποιασδήποτε κοινωνικής ή προσωπικής εκδήλωσης προσφέροντάς σας ένα μοναδικό συνδυασμό περιβάλλοντος υψηλής αισθητικής και menus εξαιρετικής ποιότητας, σχεδιασμένων ειδικά για εσάς και τους καλεσμένους σας βάσει των προτιμήσεων και των αναγκών σας με τις πιο φρέσκιες πρώτες ύλες και προετοιμασία την ίδια ημέρα.

Τα πιάτα που συνθέτουν το κάθε μενού ξεχωρίζουν σε πρωτοτυπία και εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα που είναι βέβαιο ότι οι καλεσμένοι σας θα συζητάνε για καιρό…

Προσωπικές και κοινωνικές εκδηλώσεις που αναλαμβάνουμε:

Κοπη βασιλοπιτων 
Πάρτυ γενεθλίων, ονομαστικών γιορτών
Συγκεντρώσεις συλλόγων, σωματείων

Κλείστε μαζί μας ένα ραντεβού από κοντά και ζητήστε μας να σας σχεδιάσουμε ένα ξεχωριστό μενού αντάξιο των προσδοκιών σας.

Ανάλογα με το ύφος της κάθε εκδήλωσης είμαστε σε θέση να αναλάβουμε:

Φαγητό

Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προτάσεων που ξεφεύγουν από το καθιερωμένο catering ύφος, κάποιος μπορεί να συνθέσει ένα μπουφέ ή να διαμορφώσει ένα μενού.

Ποτό

Οι λύσεις στο bar προβλέπουν απεριόριστη κατανάλωση σε αλκοολούχα ποτά και κρασί, καθώς και ποτά υποδοχής.

Όλες οι γεύσεις του Coffee Plant - café bistro έρχονται στο σπίτι σας με ένα τηλεφώνημα στο τηλ: 22510-37587 Αλλά και online παραγγελίες ΕΔΩFB: Coffee Plant -café bistro