Στην Λέσβο την Πέμπτη ο Ν. Σαντορινιός- Ενημερωτικής εκδήλωση για την εφαρμογή του μέτρου του Μεταφορικού Ισοδύναμου


στην αίθουσα ¨Ιωάννης Παυλακέλλης¨ του Επιμελητηρίου


Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λέσβου, προσκαλούν τους φορείς, τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες του νησιού της Λέσβου, την Πέμπτη 01 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18.00, στην αίθουσα ¨Ιωάννης Παυλακέλλης¨ του Επιμελητηρίου, σε ανοιχτή εκδήλωση με θέμα την εφαρμογή του μέτρου του Μεταφορικού Ισοδύναμου.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, θα τονίσει ιδιαίτερα την συνεισφορά του μέτρου, στην ανάπτυξη των νησιών αλλά και τις αλλαγές που τέθηκαν σε εφαρμογή και στοχεύουν στην περαιτέρω απλοποίηση της χρήσης του μέτρου και στην μείωση του διοικητικού βάρους για τις επιχειρήσεις, καθώς και αυτές που πρόκειται να επέλθουν, μέσω της επέκτασης του μέτρου σε αυτόν τον τομέα.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενώς για την λειτουργία του μέτρου και για τις τεχνικές λεπτομέρειές του, από τον Γενικό Διευθυντή της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Παύλο Μιχαλακέλλη καθώς και στελέχη του Ενδιάμεσου Φορέα Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας (ΕΦΕΠΑΕ) και του Ελληνικού Επιμελητηριακού Συνδέσμου Εμπορευμάτων (ΕΕΣΥΜ).

Χαιρετισμό, κατά την έναρξη της εκδήλωσης, πρόκειται να απευθύνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου, κ. Ευάγγελος Μυρσινιάς.

Το πρόγραμμα

18:00
Προσέλευση
18:30
Έναρξη Εκδήλωσης - Χαιρετισμός Προέδρου Επιμελητηρίου Λέσβου, κ. Ευάγγελου Μυρσινιά
18:40
Χαιρετισμός Αναπληρωτή Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριου Σαντορινιού
19:00
Εισήγηση Εκπροσώπου Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Παύλου Μιχαλακέλλη  
19:10
Εισήγηση Εκπροσώπου Ενδιάμεσου Φορέα Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας (ΕΦΕΠΑΕ).
19:30
Εισήγηση Α’ Αντιπροέδρου Ελληνικού Επιμελητηριακού Συνδέσμου Μεταφορών (Ε.Ε.Σ.Υ.Μ.), κ. Παρασκευά Φραντζέσκου
19:40
Ερωτήσεις - Συζήτηση

*Την εκδήλωση θα συντονίζει ο κ. Παναγιώτης Τατάκης, Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου και Πρόεδρος της  Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Λέσβου