Νέος αντιδήμαρχος Καλλονής & Αγίας Παρασκευής Λέσβου ο Μιχάλης Ταμβακέλλης

Σύμφωνα με την επίσημη απόφαση του Δημάρχου Λέσβου

Τα καθήκοντα αντιδημάρχου των Δημοτικών Ενοτήτων Καλλονής Αγίας Παρασκευής, ανάλαβε από την Παρασκευή 26/10 ο Μιχάλης Ταμβακέλλης, ο οποίος είναι ήδη επιφορτισμένος με τα καθήκοντα του αντιδημάρχου Παιδείας και του αντιδημάρχου σε θέματα Πολεοδομίας.

Σύμφωνα με την επίσημη απόφαση του Δημάρχου Λέσβου Σ. Γαληνού, ο Μ. Ταμβακέλλης εκτός από τις τυπικές αρμοδιότητες της υπογραφής πιστοποιητικών και εγγράφων, αναλαμβάνει και την παρακολούθηση των έργων που είναι σε εξέλιξη στις Δημοτικές Ενότητες Καλλονής και Αγίας Παρασκευής.



Παράλληλα, μεριμνά για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται σ' αυτές τις Δημοτικές Ενότητες, ενώ θα πρέπει να συνεργάζεται με τους Προέδρους των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων και τους εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων, για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Ο νέος αντιδήμαρχος συνομίλησε την Πέμπτη με το Δήμαρχο, ο οποίος του πρότεινε να αναλάβει την αντιδημαρχία των δύο Δημοτικών Ενοτήτων της Κεντρικής Λέσβου.

Πρόταση που έγινε αποδεκτή και ήδη ο Μ. Ταμβακέλλης έχει μετακομίσει στο νέο του γραφείο:

«Δεν με είχε ενημερώσει κανείς νωρίτερα για τις προθέσεις και τους σχεδιασμούς του Δημάρχου. Δέχθηκα ευχαρίστως την πρότασή του και όπως έχω πει και στο παρελθόν, στην παράταξη αυτή μπήκα για να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις, σε όποιο πόστο αποφασίσει ο Δήμαρχος.                                   
Πηγή Εφημερίδα Δημοκράτης / Μαρία Χατζηγεωργίου .