Έσκισαν τα λάστιχα σε αυτοκίνητα στην Επάνω Σκάλα

Προ μιας δυσάρεστης έκπληξης βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που είχαν παρκάρει τα οχήματά τους σε δρόμους στην Επάνω Σκάλα Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LesvosPost.com άγνωστοι περνώντας από την παραλιακή οδό στην Επάνω Σκάλα Μυτιλήνης έσκισαν τα λάστιχα σε πάνω από 60 σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Κανείς δεν γνωρίζει για ποιο λόγο οι δράστες έκαναν αυτούς τους βανδαλισμούς, αφού έσκισαν τα λάστιχα σχεδόν σε όλα τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην παραλιακή της Επάνω Σκάλας και μάλιστα έκαναν τα ίδια και σε οχήματα που βρίσκονταν και στις γύρω περιοχές.



Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων τραβούσαν χθες το πρωί τα μαλλιά τους όταν αντίκρισαν τα κατεστραμμένα λάστιχα, όχι μόνο για το κόστος του βουλκανιζατέρ αλλά γιατί φοβούνται πως δεν θα αποζημιωθούν από τις ασφαλιστικές τους εταιρείες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα λάστιχα είναι σκισμένα με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, γεγονός που προκαλεί εντύπωση για την οργάνωση και την στόχευση των δραστών. Για τα περιστατικά, που προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή, ενημερώθηκε η Αστυνομία και στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Αμέσου Δράσης.

Οι αστυνομικοί κατέγραψαν τις καταγγελίες των συμπολιτών και διερευνά πλέον την περίεργη αυτή υπόθεση.