ΝΟΔΕ ΛΕΣΒΟΥ «Το νοσοκομείο Μυτιλήνης καταρρέει.. ..και η διοίκηση προσλαμβάνει διαιτολόγο»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Είναι τουλάχιστον υποκριτικό να αναφέρεται πλέον η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. στο «ηθικό πλεονέκτημα» της αριστεράς, αφού από την πρώτη ημέρα της εγκατάστασής της, με τις αμέτρητες προσλήψεις συγγενών, υμετέρων και φίλων σε ολόκληρη την Επικράτεια, απέδειξε ότι αυτό ήταν και είναι ανύπαρκτο. 
           
Η κομματική διάβρωση, όπως διαπιστώνεται καθημερινά έχει απλωθεί σε όλη τη δημόσια διοίκηση ακόμη και στον πολύπαθο χώρο της υγείας εξοφλώντας κομματικά προεκλογικά γραμμάτια με εξόφθαλμα ρουσφέτια.

Έτσι  όπως πληροφορηθήκαμε από τα Μέσα Ενημέρωσης, στην συνεδρίαση του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Μυτιλήνης την 26-9-2018, μειοψηφούντων των μελών –εκπροσώπων των εργαζομένων, ιατρών και λοιπού προσωπικού, πέρασε πρόταση, με την ψήφο της Προέδρου,  σύμφωνα με την οποία το ένα από τα τρία συνολικά άτομα που θα προσληφθεί ως επικουρικό προσωπικό θα είναι ειδικότητας ΤΕ Διαιτολογίας.
           
Και αναρωτιόμαστε, είναι δυνατόν στις δύσκολες εποχές που περνάμε όλοι, και μαζί με εμάς και το πολύπαθο σύστημα υγείας, να αγνοούνται οι πραγματικές ανάγκες ενός Νοσοκομείου που αφορούν πρωτίστως νοσηλευτικό προσωπικό και να προσλαμβάνεται ένα άτομο ΤΕ Διαιτολογίας, τη στιγμή που ήδη υπάρχει Διαιτολόγος στο Βοστάνειο που καλύπτει τις ανάγκες;
           
Προφανώς πανικόβλητοι από την επερχόμενη ήττα ρουσφετολογούν απροκάλυπτα ελπίζοντας ότι έτσι θα μειώσουν το μέγεθος της συντριβής τους.
           
Κύριοι της κυβέρνησης, όσο και αν προσπαθείτε το Βατερλώ σας είναι προ των πυλών και είναι σίγουρο ότι θα φύγετε χωρίς αξιοπρέπεια προσπαθώντας μόνο να «θεραπεύσετε» τις κομματικές σας ανάγκες.
 
  ΝΟ.Δ.Ε. ΛΕΣΒΟΥ