Στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου η ολυμπιονίκης Ολγα Φιασκα- Η τιμητική πλακέτα από την Χ. Καλογήρου

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Βαλσαμίδη, συναντήθηκε χθες το πρωί στο γραφείο της με την ολυμπιονίκη αθλήτρια Όλγα Φιάσκα, καθώς και με τον προπονητή της Γρηγόρη Κοντό.


Η Όλγα Φιάσκα κατέκτησε στις 16 Οκτωβρίου 2018 το χάλκινο μετάλλιο στα 5 χιλιόμετρα βάδην στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, που πραγματοποιήθηκαν στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Η κα. Καλογήρου συνεχάρη την αθλήτρια για τη σπουδαία της διάκριση και της απένειμε τιμητική πλακέτα, επισημαίνοντας ότι η επιτυχία της προσλαμβάνει ακόμη μεγαλύτερη αξία όταν γίνεται στα απομακρυσμένα νησιά του Βορείου Αιγαίου όπου τα μέσα και οι δυνατότητες είναι περιορισμένα. Τόνισε, επίσης, ότι αυτή η επιτυχία αποτελεί παράδειγμα για όλους τους νησιώτες που αγωνίζονται υπό αντίξοες συνθήκες σε μια δύσκολη εποχή.


Τιμητική πλακέτα έδωσε η Περιφερειάρχης και στον προπονητή της Γρηγόρη Κοντό, σημειώνοντας ότι με την εξαιρετική δουλειά που εδώ και πολλά χρόνια κάνει, έχει χαρίσει με τους αθλητές του μεγάλες επιτυχίες στην πατρίδα μας.