Προγνωστικά Δευτέρας: Στήριγμα για ταμείο οι έδρες!

Ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τη Δευτέρα και μπορεί το πρόγραμμα να είναι μικρό, υπάρχουν ωστόσο ευκαιρίες για να πληρωθούμε.


Εμείς κρατάμε δύο επιλογές και θα στηριχθούμε στις έδρες για να πάμε ταμείο.

Ξάνθη – Λάρισα

Παρέμεινε αήττητη για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις, φεύγοντας με το 0-0 από τη Λαμία. Η Ξάνθη, δείχνει πως έχει βρει το ρυθμό της και με λίγη τύχη παραπάνω, θα μπορούσε να έχει πάρει ακόμα και το τρίποντο. Σε κάθε περίπτωση, οι Ακρίτες στηρίζονται στη δύναμη της έδρας τους. Στον αντίποδα, με τον Τζανλούκα Φέστα στον πάγκο της, η Λάρισα επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας εντός έδρας του Παναιτωλικού με σκορ 1-0. Μεσοβδόμαδα, ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τον Πανιώνιο για το Κύπελλο στη Νέα Σμύρνη. Η ΑΕΛ πάντως δεν πείθει ακόμα και εφόσον οι γηπεδούχοι βρουν χώρους, δύσκολα θα «σπάσει» η έδρα. Πάμε με τον άσο.

Σαραγόσα – Οσασούνα

Παρουσίασε δύο πρόσωπα στο εκτός με την Αλμερία, αποσπώντας το 2-2. Παρουσιάζει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της η ομάδα της Αραγονίας φέτος, τουλάχιστον όμως απέφυγε την ήττα με δύο γκολ στην επανάληψη. Από την άλλη, η Οσασούνα έρχεται από το εντός έδρας 0-0 με την Νουμάνθια. Δεν είχαν καλή εμφάνιση οι «ροχίγιος» και το μόνο που κρατάνε, είναι το αήττητο της έδρας τους. Σίγουρα πάντως δεν εντυπωσιάζουν ως εδώ και δεν βλέπουμε τον τρόπο που θα αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα από τους «μάνιος». Θα πάρουμε τον άσο με ασιατικό χάντικαπ -0.25, για να είμαστε καλυμμένοι.


Και για προγνωστικα μπασκετ, επισκεφτείτε το Foxbet.gr