Ξεκινούν άμεσα βελτιωτικές εργασίες στα γήπεδα Άντισσας και Μανταμάδου με σκοπό την αδειοδοτηση για διεξαγωγή αγώνων ποδοσφαίρου


Επίσκεψη του Σταύρου Ψαρρόπουλου στα γήπεδα της Άντισσας και του Μανταμάδου


Στοχεύοντας στην άμεση αδειοδότηση για τη διεξαγωγή αγώνων ποδόσφαιρου, στα γήπεδα της Άντισσας και του Μανταμάδου, ο πρόεδρος του Νομικού Πρόσωπου Δημοσίου Δικαίου, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, Σταύρος Ψαρρόπουλος, πραγματοποίησε επίσκεψη στις αθλητικές εγκαταστάσεις των δύο γηπέδων, το πρωί της Τρίτης 24 Οκτώβριου 2018. τον κ. Ψαρρόπουλο, συνόδευε στις επισκέψεις του ο αρμόδιος μηχανικός, σε θέματα αδειοδοτήσεων αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Λέσβου, Χρηστός Βαθρακούλης.

Στη διάρκεια επαφών με τους προέδρους και παράγοντες των δύο ομάδων, ο κ. Ψαρρόπουλος έδωσε σαφείς οδηγίες για τις βελτιωτικές εργασίες που απαιτούνται να γίνουν το ταχύτερο δυνατό στα δυο γήπεδα, έτσι ώστε οι φίλαθλοι των δυο ομάδων να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τους αγώνες των ποδοσφαιρικών συλλόγων, στην έδρα τους.

Το χρόνιο αίτημα των προέδρων και των τοπικών παραγόντων, του Ορφέα Άντισσας και του Ταξιάρχη Μανταμάδου, υλοποιήθηκε άμεσα από τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου, γεγονός, που χαροποίησε τους αθλητικούς παράγοντες και κυρίως τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων. 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Ψαρρόπουλος και μετά τις επαφές που είχε με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου, από την Κυριακή 28 Οκτώβριου 2018, οι εντός έδρας αγώνες των ομάδων, Ορφέα Άντισσας και Ταξιάρχη Μανταμάδου, θα διεξάγονται στα γήπεδα τους. Παράλληλα, στη διάρκεια συζητήσεων που είχε ο κ. Ψαρρόπουλος, με τους παράγοντες των δυο ομάδων, αναπτύχθηκαν και αλλά ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του προέδρου. Να σημειωθεί, ότι στον προγραμματισμό του κ. Ψαρρόπουλου συμπεριλαμβάνονται οι επισκέψεις και σε αλλά γήπεδα της Λέσβου, έτσι ώστε να δοθούν λύσεις όπου υπάρχουν χρονίζοντα προβλήματα και κυρίως για ν΄  αποκτήσουν άδεια λειτουργίας για τα επόμενα πέντε χρόνια, όλα τα γήπεδα της Λέσβου.  


Από το Νομικό Πρόσωπο Αθλητισμού – Πολιτισμού – Τουρισμού Δήμου Λέσβου