Με δαπάνη του Λ.Τ Λέσβου και τιμές εν ενεργεία αξιωματικού την Πέμπτη στον Αγ. Θεράποντα η Κηδεία του λιμενικού Κ. Παπαδόπουλου

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Άγιο Θεράποντα Μυτιλήνης 

- Θα του αποδοθούν τιμές εν ενεργεία αξιωματικού - Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νεκτάριος Σαντορινιός

Στο ναό του Αγίου Θεράποντα της Μυτιλήνης θα ψαλεί αύριο Πέμπτη στις 4:30 το απόγευμα η εξόδιος ακολουθία του υποπλοιάρχου του Λιμενικού Σώματος Κυριάκου Παπαδόπουλου που έφυγε το περασμένο βράδυ από τη ζωή, σε ηλικία 44 ετών.

Στην εξόδιο ακολουθία του «ήρωα του Αιγαίου» όπως αποκλήθηκε και ως τέτοιος τιμήθηκε, ο αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος λόγω της ενεργούς συμμετοχής του στη διάσωση χιλιάδων ανθρώπων που περνούσαν το Αιγαίο, ιδιαίτερα στην κορύφωση της προσφυγικής κρίσης το 2015 - 2016, θα εκπροσωπήσει ο αναπληρωτής υπουργός ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, ενώ έχει ανακοινωθεί και η παρουσία του πρώην υπουργού ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα. 

Στον εκλιπόντα θα αποδοθούν τιμές εν ενεργεία αξιωματικού, ενώ θα παραστεί η στρατιωτική ηγεσία του Λιμενικού Σώματος.

Μάλιστα το Δημοτικό λιμενικό ταμείο εξέδωσε ψήφισμα όπου μεταξύ άλλον σημειώνει ότι η νεκρώσιμος ακολουθία του άτυχου ήρωα λιμενικού θα γίνει με δαπάνη του λιμενικού ταμείου.

Αναλυτικά το ψήφισμα:

ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. Δ.Λ.Τ. ΛΕΣΒΟΥ ΓΙΑ κ. ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ