Συγχαρητήρια από Δήμαρχο Λέσβου και ΕΑΣ Σεγας Λέσβου για την κατάκτηση του χάλκινου ολυμπιακού μεταλλίου από την Ο. Φιασκα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Δήμαρχος, Σπύρος Γαληνός και το Δημοτικό Συμβούλιο Λέσβου, συγχαίρουν θερμά την αθλήτρια της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, Όλγα Φιάσκα, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 5 χιλιόμετρα βάδην στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, στο Μπουένος Άιρες. Συγχαίρουν ακόμη θερμά τον προπονητή της Γρηγόρη Κοντό, καθώς και τους γονείς της αθλήτριας για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη που της παρέχουν και εύχονται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.


Χάλκινη Ολυμπιονίκης Νέων στα 5000μ. Βάδην η ΄Ολγα Φιάσκα
΄Ελαμψε το άστρο της  στην μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του πλανήτη

Εξαιρετική παρουσία πραγματοποίησε και στους δύο αγώνες που συμμετείχε
 η ΄Ολγα Φιάσκα της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που πραγματοποιήθηκαν στο μακρινό Μπουένος ΄Αϊρες της Αργεντινής στα 5000μ. Βάδην.
Ο πρώτος της αγώνας ήταν  την περασμένη Παρασκευή (12/10/2018),    όπου τερμάτισε στην 3η θέση με ατομικό ρεκόρ 22.46.13. Κατά τον χθεσινό (16/10/2018)  δεύτερο αγώνα της τερμάτισε στην 2η θέση με επίδοση 23.23.89 και κατέκτησε το ΧΑΛΚΙΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ, με βάση το μέσο όρο των δύο εμφανίσεών της στην απόσταση.

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την χαρά την συγκίνηση και την περηφάνια που μας χάρισε, εκπροσωπώντας επάξια τη Λέσβο και την Ελλάδα μας και  με μεγαλείο ψυχής  ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης του πλανήτη. 

Τι να πρωτοπούμε γι΄αυτό το κορίτσι!!!

Παρά το νεαρό της ηλικίας της λειτουργεί σαν μια μεγάλη και γεμάτη εμπειρίες από τα χρόνια  αθλήτρια!!!

Καταπληκτικό ταλέντο, σεμνή, ταπεινή, με πείσμα, υπομονή, επιμονή, σοβαρή  και  σκληρή  δουλειά,  σε συνθήκες καθόλου ευνοϊκές  πολύ δύσκολες και καθόλου ανάλογες με αυτές των μεγάλων σχολών του βάδην των αθλητριών  που συναγωνίζεται,  με την τέλεια τεχνική της , τηρώντας τους κανονισμούς του επίπονου και ιδιαίτερα απαιτητικού αγωνίσματός της, με πειθαρχία,  μεθοδικότητα και πάνω από όλα αγάπη γι΄αυτό που κάνει, αφήνει όλους μας άφωνους με τα αποτελέσματά της.

΄Εχοντας πάντα δίπλα της, στην καθημερινή της δύσκολη  προετοιμασία - αγώνες, τον αξιέπαινο καθοδηγητή-εμψυχωτή-προπονητή της Αθλοκίνησης και Ομοσπονδιακό του ΣΕΓΑΣ Γρηγόρη Κοντό, που συνεχίζει να γράφει ιστορία με τις επιτυχίες των αθλητών – τριών του, βάζουν τους στόχους τους και με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και εργατικότητα,  συνεχίζουν την προσπάθεια της κατάκτησής τους.

Συνοδοιπόροι και υποστηρικτές  φύλακες άγγελοι στο πλευρό της,  σ΄όλα τα βήματα των προσπαθειών της,  η επίσης αξιέπαινη οικογένειά της,  οι γονείς της Σπύρος και Μυρσίνη, που την στηρίζουν με κάθε τρόπο,  όπως και όλα τα παιδιά τους,  σε όλες τις ανάγκες που απαιτούνται για να φέρνει εις πέρας αυτά  τα εκπληκτικά αποτελέσματα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΄Ενωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Λέσβου
Συγχαίρει  την ΄Ολγα Φιάσκα για την θριαμβευτική της επιτυχία,  τον προπονητή της Γρηγόρη Κοντό,  με την ευχή να είναι πάντα υγιής και οι δυο τους και να συνεχίζουν να βαδίζουν και στους επόμενους αγώνες της ζωής τους με τα καλύτερα-μεγαλύτερα  δυνατά αποτελέσματα. Θερμά συγχαρητήρια στο σωματείο της και σ΄όλη την οικογένεια της, που είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους.
                                                Με αθλητικούς χαιρετισμούς