Το Πλωμάρι Λέσβου ενδιάμεσος σταθμός στην Aegean Regatta 2019

Χθες 25 Οκτωβρίου 2018, και ώρα 11:30  πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην έδρα της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, στη Μυτιλήνη.

Θέμα συζήτησης ήταν η διερεύνηση της δυνατότητας του Πλωμαρίου, Λέσβου να αποτελέσει ενδιάμεσο σταθμό στην Aegean Regatta 2019.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και Πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής κ. Ιωάννης Γιαννέλλης Θεοδοσιάδης, ο Αντιδήμαρχος του Δημοτικού Διαμερίσματος Πλωμαρίου Λέσβου κ. Αρμενάκας Εμμανουήλ, ο κ. Πετρέλλης Κυριάκος εκπρόσωπος του Λιμενικού Ταμείου Μυτιλήνης, ο κ. Ζερδελλής Ιωάννης Πρόεδρος του Λ.Ο.Ι.Α.Θ, οι  κ. Μαζιώτης Βασίλης, Αντωνάκας Ιωάννης και Ταλλάς Νικόλαος ως εκπρόσωπου του ΛΟΙΑΘ και ο κ. Αθηνιώτης Κων/νος ως εκπρόσωπος του ΙΟΜ καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίστηκε ότι το Πλωμάρι θα αποτελέσει ενδιάμεσο σταθμό στην Aegean Regatta 2019 και οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών δεσμεύθηκαν στην ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων έργων ώστε το Πλωμάρι να υποδεχθεί τη διοργάνωση αυτή, μετά τη Μυτιλήνη που θα είναι ο πρώτος σταθμός.