Η περήφανη παρέλαση των Εφέδρων και εθνοφυλάκων της Λέσβου- Περηφάνια και συγκίνηση για τις γυναίκες & άνδρες της 98 ΑΔΤΕ (VID, PICS)

Με την παρουσία πλήθους κόσμου και με σχεδόν καλοκαιρινό καιρό, πραγματοποιήθηκε XUEW το μεσημέρι στην Προκυμαία της Μυτιλήνης, η Στρατιωτική και πολιτική παρέλαση,για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 

Στο τέλος της παρέλασης των στρατιωτικών τμημάτων για ακόμα μια φορά εντυπωσίασαν οι έφεδροι και οι εθνοφύλακες της Λέσβου.

Η καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής με τον Ελληνικό στρατό όπως κάθε χρόνο να είναι παρών.

Τα τμήματα και οι σχηματισμοί της 98 ΑΔΤΕ, το τάγμα Εθνοφυλακής Πολιχνίτου, Καλλονής και Μυτιλήνης παρέλασαν, άρτια εξοπλισμένοι, υπό το εμβατήριο της παρέλασης, από την στρατιωτική μουσική μπάντα.

Οι έφεδροι και οι εθνοφύλακες που είναι η ψυχή της αμυντικής θωράκισης της χώρας μας, καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.

Η Λέσχη των Καταδρομέων, η λέσχη εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, αλλα και οι  Εθνοφύλακες Πολιχνίτου, Καλλονής και Μυτιλήνης έδωσαν δυναμικό "παρών" στην παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν την έναρξη της παρέλασης γυναίκες αξιωματικοί της 98 ΑΔΤΕ μοίραζαν ελληνικά σημαιάκια σε παιδιά και γονείς. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την παρέλαση των ενόπλων δυνάμεων στην Μυτιλήνη



ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
(Μπορείτε ελεύθερα να κοινοποιήσετε η να taggarete τα πρόσωπα σας…)