ΕτικέτεςOYZO

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018

Διάκριση για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Μια ακόμη διάκριση για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου


Μια ακόμη διάκριση για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά, όπου το περίπτερο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θερμαϊκού που σχεδιάστηκε από το Εργαστήριο Μουσειολογίας του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας, βραβεύτηκε για την αισθητική της κατασκευής του και τον τρόπο παρουσίασης του θέματός του.


Τα μέλη του Εργαστηρίου Μουσειολογίας με την επίβλεψη της Αν. Καθηγήτριας του ΤΠΤΕ, Νάσιας Χουρμουζιάδη, ανέλαβαν να μετατρέψουν σε έκθεση ένα από τα θέματα που χρόνια τώρα βασανίζουν τους δημότες του θαλασσίου μετώπου του Θερμαϊκού κόλπου, τις αστικές θαλάσσιες συγκοινωνίες. Με φρέσκια ματιά, αξιοποιώντας τον διεπιστημονικό τρόπο προσέγγισης του εκθεσιακού σχεδιασμού στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας, κατάφεραν να προσελκύσουν τους επισκέπτες της ΔΕΘ, να ξεχωρίσουν ανάμεσα στα πάνω από 400 περίπτερα και να εντυπωσιάσουν θετικά τη Διοίκησή της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε το e-mail του LesvosPost.com και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις.

e-mail: lesvospost@gmail.com