Στους 8 καλύτερους τενίστες U10 της Ελλάδας οι Λέσβιοι αθλητές Λουλαδέλης Χρήστος και Νάνσυ Τσακίρη

Στους 8 του Πανελλαδικού  Πρωταθλήματος Τένις U10 κατάφεραν να περάσουν οι αθλητές του Ομίλου  Αντισφαίρισης Λέσβου, Λουλαδέλης Χρήστος και Νάνσυ Τσακίρη  ύστερα  από τρεις διαδοχικές νίκες που έκαναν  ο καθένας τους. 


Το τουρνουά  διεξήχθη  το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε  στις εγκαταστάσεις της Νίκης Πατρών.

Στην προσπάθεια τους  να μπουν στα ημιτελικά τις διοργάνωσης, έχασαν μετά  από συγκλονιστικές αναμετρήσεις ,συγκεκριμένα η Νάνσυ ηττήθηκε στο καθοριστικό Tie –break7-5 από την Μάνεση Άννα του Ο.Α. Ζακύνθου .(1-1σετ κανονικός αγώνας) και ο Χρήστος από τον Πραπόπουλο Γεώργιο του Ο.Α. Πατρών (2-0 σετ).

Ο Χρήστος Λουλαδέλης αλλά και η Νάνσυ Τσακίρη να θυμίσουμε ότι  πήραν την πρώτη θέση τον περασμένο Ιούνιο στην Κω στο Κύπελλο Νήσων Αιγαίου.

Τσακίρης Δημήτρης(προπονητής)

«Συγχαρητήρια στους αθλητές μου , ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία  που ήρθε να προστεθεί στο μεγάλοοικοδόμημα  που κτίζουμε .Καταφέραμε να μπούμε στους 8 καλυτέρουςαθλητές της χώρας και στην προσπάθεια μας να περάσουμε στα ημιτελικά,χάσαμε στα σημεία .Ο Χρήστος και η Νάνσυ είναι δυο αθλητές με μέλλον, είναι μόλις 9 ετών , κάνουν μια υπερπροσπάθεια , συναγωνίζονταιαθλητές από μεγάλα τένις κλαμπ της χώρας, με  περισσότερες αγωνιστικές  ευκαιρίες.


Τα  περιθώρια  βελτίωσης που έχουμε  είναι μεγάλα ,θα τελειοποιήσουμε σε μεγαλύτερο βαθμό τα χτυπήματα μας, την τακτική μέσα στον αγώνα και με  πρότυπα τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκαρη θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί με τα άλλα παιδιά της αγωνιστικής ομάδας του ομίλου μας για μεγαλύτερες επιτυχίες.»