3 συλλήψεις μεταναστών το Σαββάτο στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

3 συλλήψεις μεταναστών στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης


Σύλληψη ατόμου στον αερολιμένα της Μυτιλήνης, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Συνελήφθη, το Σαββάτο (27-10-2018) στον αερολιμένα της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 36 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών καθώς και για τα αδικήματα της πλαστογραφίας πιστοποιητικών και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ο 36χρονος επέδειξε ως ταξιδιωτικό έγγραφο ένα δελτίο αιτούντος διεθνή προστασία, το οποίο όπως διακριβώθηκε, ανήκε σε διαφορετικό πρόσωπο.

Το παραπάνω έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου  διενεργείται προανάκριση.




Σύλληψη δύο (2) ατόμων στον αερολιμένα της Μυτιλήνης,  για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Συνελήφθησαν, το Σαββάτο (27-10-2018) στον αερολιμένα της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, δύο (2) αλλοδαποί (32χρονος και 61χρονη), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών καθώς και για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, οι συλληφθέντες επέδειξαν ως ταξιδιωτικά έγγραφα δύο (2) δελτία ταυτότητας γερμανικών Αρχών, τα οποία έφεραν ενδείξεις πλαστότητας.
Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου  διενεργείται προανάκριση.