3 συλλήψεις μεταναστών στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης για διάφορα ποινικά αδικήματα


3 συλλήψεις μεταναστών στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης

Σύλληψη ατόμου στον αερολιμένα της Μυτιλήνης, για διάφορα ποινικά αδικήματα

Συνελήφθη, το Σάββατο (06-10-2018) στον αερολιμένα της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, μία αλλοδαπή, ηλικίας 34 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών καθώς και για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και της απόπειρας παραβίασης περιορισμών διαμονής.

Ειδικότερα, η 34χρονη, επέδειξε κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ως ταξιδιωτικό έγγραφο, ένα διαβατήριο κορεάτικων Αρχών, το οποίο όπως διακριβώθηκε, έφερε ενδείξεις πλαστότητας.
Το παραπάνω έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου  διενεργείται προανάκριση.




Σύλληψη δύο (2) ατόμων στον αερολιμένα της Μυτιλήνης, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Συνελήφθησαν, το Σάββατο (06-10-2018) στον αερολιμένα της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο (2) αλλοδαποί, (άνδρας -γυναίκα), ηλικίας 41 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών καθώς και για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες επιχείρησαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς, με προορισμό τη Βιέννη, επιδεικνύοντας, κατά τη διάρκεια ελέγχου, δύο (2) διαβατήρια αυστριακών Αρχών, τα οποία όπως διακριβώθηκε, έφεραν ενδείξεις πλαστότητας.

Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση.