Γιατί είναι ωραίο να είσαι ΑΙΟ | Μεγάλη νίκη στις καθυστερήσεις απέναντι στην Καλλιθέα με 2-1 στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης (PICS, VIDS)

Μεγάλης σημασίας από κάθε άποψη νίκη πέτυχε πριν από λίγη ώρα ο Αιολικός στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, επικρατώντας της Καλλιθέας με 2-1 στο Στάδιο Μυτιλήνης.

Ένα παιχνίδι που είχε χιτσκοχικό φινάλε με την ομάδα του Απόστολου Στύλου να βρίσκεται πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Γκέτσι παρότι είχε δοκάρι στο 15ο με τον Βεζυρτζόγλου για να ανοίξει εκείνη το σκορ.

Στην επανάληψη η είσοδος των Βουτσιώτη και Ποτουρίδη έδωσαν επιθετική πνοή στους γηπεδούχους, οι οποίοι ισοφάρισαν στο 62ο με φάουλ του Λαμπράκη με το παιχνίδι να γίνεται ροντέο από εκεί και μετά. Τελικά στο 95ο ο Λαμπράκης μετά από σέντρα του Βεζυρτζόγλου με κεφαλιά «λύτρωσε» τον Αιολικό πετυχαίνοντας το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από περισσότερους από 700 φίλους της ομάδας που έδωσαν βροντερό παρών.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απ. Στύλος): Ζαχαρής, Κρητικός, Αδαμόπουλος, Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης, Λαλάς (46' Βουτσιώτης), Τσομπανέλλης (56' Ποτουρίδης), Διαμαντίδης, Βεζιρτζόγλου, Λαμπράκης

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Λαδάς, Νικολακάκης, Ευαγγέλου, Βλάχος, Σεζάι (76' Μήλιος), Μάκος, Πλαβούκος (61' Κιμπαλούλα), Καντέ, Σοφιάνης, Χαρίτος, Γκέτσι (86' Χρήστου)

Δείτε πως κατέγραψε live το LesvosPost αποσπάσματα του αγώνα και από τα 2 ημίχρονα, ενώ αργότερα θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο με τις καλύτερες φάσεις, τα γκολ και την συνέντευξη τύπου



Αποτελέσματα. Γ΄ΕΘΝΙΝΗ
2η αγωνιστική 7Ος όμιλος

Θύελλα Καμαρίου-Χαραυγιακός 3-1
Αιολικός-Καλλιθέα 2-1
Αιγάλεω-Απόλλων Ερέτριας 3-0
Χαλκίδα-ΠΑΣ Κόρινθος 1-0
Ηλυσιακός-Άγιοι Ανάργυροι 0-0
Άγιος Ιερόθεος-Πανθηραϊκός 4-3