Παντρεύτηκε ο Δ/ντης του LesvosPost δημοσιογράφος Στεφάνου Γεώργιος με θρησκευτικό γάμο και βάπτισε τον γιο του στην Μυτιλήνη (φωτο,)

Το καλύτερο ρεπορτάζ της ζωής του έγραψε το Σάββατο 01/09 ο δημοσιογράφος και δ/ντης του LesvosPost Στεφάνου Γεώργιος, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησιάς δίπλα στην καλή του, Μαρία-Ελένη Σαχινι.


Τον θρησκευτικό τους γάμο και τη βάπτιση του γιου τους έκαναν το Σάββατο στην Μυτιλήνη, ο δημοσιογράφος και δ/ντης του LesvosPost Στεφάνου Γεώργιος με την αγαπημένη του, Μαρία- Ελένη Σαχινι.

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στην Παναγία Χρυσομαλλούσας, στην Μυτιλήνη, 1 χρόνο μετά τον πολιτικό γάμο τους, και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ επισφράγισαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, τον έρωτα τους.

Το νυφικό της λαμπερής Μαρίας- Ελένης ήταν δια χειρός CARUSEL. Το κοστούμι του γαμπρού ήταν από το κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων ΓΑΒΑΛΑΣ.

Τον στολισμό της εκκλησιάς ανέλαβε εξολοκλήρου το CARUSEL, όλα τα γλυκά του γάμου και της βάφτισης ήταν από το Ζαχαροπλαστείο Πανταζή, και ο ανθοστολισμός του τραπεζιού στο εστιατόριο Καλαμιές ήταν από το ανθοπωλείο Ορχιδέα.

Στον γάμο του ζευγαριού φυσικά δεν έλειπαν και τα παραδοσιακά στοιχεία, καθώς οι οργανοπαίκτες Ελισαίος Κονταρας, Γιώργος Κεχαγιάς, Γρηγόρης Πιπινης έπαιζαν τις πατινάδες του γάμου στο σπίτι του γαμπρού, στο σπίτι της νύφης, ενώ συνόδευσαν την νύφη από τα σκαλιά της εκκλησιάς έως τον γαμπρό.

Φυσικά δεν έλειψε και το έθιμο με το ταψί στο σπίτι του γαμπρού, όπως και το τσουρέκι- κρεβάτι που έγινε την Πέμπτη στο σπίτι της νύφης αλλά και το τσουρέκι στο κεφάλι του γαμπρού την ημέρα του γάμου.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο πρόεδρος των ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΤΕΛ Μυτιλήνης, και ιδιοκτήτης του πρακτορείου PARIS TOURS Παρης Μολυβιατης μαζί με την γυναίκα του Μαρια, ενώ νονοί του μικρού Κωνσταντίνου έγιναν τα παιδιά τους Ραφαήλ και Ευστρατία

Η βάπτιση του Κωνσταντίνου

Την ίδια μέρα, το ευτυχισμένο ζευγάρι βάπτισε τον γιο του. Ο «Κωνσταντίνος» είναι το πρώτο παιδί του Γιώργου και της Μαρίας- Ελένης. 

Οι μπομπονιέρες τόσο του γάμου όσο και της βάπτισης του μωρού είχαν θέμα “ναυτικό”.

To ζευγάρι παράλληλα μοίρασε στους καλεσμένους του αμυγδαλωτά, νερά, χυμούς, μπεζέδες και διάφορα αλλα γλυκά δια χειρος του Ζαχαροπλαστείου Πανταζη. 

Το γαμήλιο γλέντι στο εστιατόριο "Καλαμιές" στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης

Μετά το μυστήριο του γάμου και της βάπτισης, ακολούθησε γαμήλιο γλέντι στην ταβέρνα "Καλαμιες" υπό τους ήχους της ορχήστρας του καταστήματος, ενώ ο Γιώργος είχε σαν καλεσμένους για μια guest εμφάνιση τον γνωστό τραγουδιστή Κώστα Τσακίρη και τον γνωστό καλλιτέχνη Γρηγόρη Πιπίνι που μάγεψε με το βιολί του!

Κατά την είσοδο του ζευγαριού στις Καλαμιές η νύχτα έγινε μέρα με τον διάδρομο από φωτιές που είχε επιμεληθεί το ανθοπωλείο Ορχιδέα.

Στον γάμο παραβρέθηκαν και πολλοί γνωστοί από την Λέσβο και όχι μόνο καλεσμένοι του ζευγαριού!

Η σχέση του ζευγαριού μετρά από το 2014. 

Η δημοσιογραφική ομάδα και συνεργάτες του LesvosPost.com σας εύχεται "Να ζήσετε ευτυχισμένοι και καλοφώτιστος ο Κωνσταντίνος!"