Προγνωστικά Δευτέρας: Δευτεριάτικο ταμείο με τους διπλασιασμούς!

Πέφτει η αυλαία στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τη Δευτέρα και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στις αναμετρήσεις που κλείνουν το πρόγραμμα.


Δράση έχουμε σε Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία και Ελλάδα, ενώ προκύπτουν «δυνατές» επιλογές στο παμε στοιχημα κουπονι σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

Σαουθάμπτον – Μπράιτον

Έκανε την καλύτερη της εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα στο Λονδίνο και επιβλήθηκε με σκορ 2-0 της Κρίσταλ Πάλας. Πήρε ψυχολογία η Σαουθάμπτον από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αφού η πίεση είχε αρχίσει ήδη να γίνεται αισθητή, τόσο για τους ποδοσφαιριστές, όσο και για τον Μαρκ Χιούζ. Στον αντίποδα η Μπράιτον στάθηκε όρθια κόντρα στη Φούλαμ και μπορεί να βρέθηκε να χάνει 2-0, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2. Πάντως, εκτός έδρας οι «γλάροι» δεν έχουν καταφέρει ακόμα ούτε γκολ να πετύχουν. Εντός δε, προ ημερών, είχαν γνωρίσει την ήττα με σκορ 1-0 από τους «Άγιους» για το Λιγκ Καπ. Το ματς είναι στα μέτρα των γηπεδούχων και από τη στιγμή που ο άσος δίνεται πάνω από τον διπλασιασμό, θα μπει στις επιλογές μας.

Χιρόνα – Θέλτα


Πριν τη διακοπή και παρά τη μέτρια φετινή της εκκίνηση, πανηγύρισε την πρώτη της νίκη η Χιρόνα. Παρότι πιέστηκε πολύ, κατάφερε να αποδράσει με το 1-0 από το «Μαδριγάλ» και το εμπόδιο της Βιγιαρεάλ. Αντίθετα, το ξεκίνημα της Θέλτα είναι εξαιρετικό και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, είχε επιβληθεί εντός έδρας με σκορ 2-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης. Για τους γηπεδούχους η διακοπή λειτούργησε ευεργετικά, ωστόσο η ομάδα της Γαλικίας έχει ξεκάθαρα το μομέντουμ. Δεν θα περάσει εύκολα από το «Μοντολίβι», αλλά έχει τη δυνατότητα να πάρει αποτέλεσμα. Θα πάμε με το διπλό, στην κάλυψη του DNB.