Έκκληση από τον Ο.Κ.Π.Α του Δήμου Λέσβου σε καθηγητές Μαθηματικούς, Φυσικούς και Χημικούς για την στελέχωση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, απευθύνει εκ νέου έκκληση  για την στελέχωση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Οργανισμού με εκπαιδευτικούς συγκεκριμένων ειδικοτήτων:


“Και εφέτος αντιμετωπίζουμε έλλειψη διάθεσης στελέχωσης του Κοινωνικού μας φροντιστηρίου από συγκεκριμένες ειδικότητες εκπαιδευτικών.  Έτσι ενώ είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τα μαθήματα παρατηρούμε ότι ενώ έχουμε ιδιαίτερη προσφορά από καθηγητές φιλολόγους, δεν ισχύει  δυστυχώς το ίδιο  σε κάποιες άλλες εξίσου καίριες ειδικότητες, προκειμένου να μπορέσουμε να προσφέρουμε πλήρη διδακτική στήριξη σε άπορους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.
 Απευθύνουμε εκ νέου, θερμή παράκληση σε καθηγητές ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ- ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΟΥΣ να στηρίξουν το Κοινωνικό μας Φροντιστήριο. Θα είναι μεγάλο κρίμα, να μην μπορέσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά  του τόπου μας που οι γονείς τους αδυνατούν να πληρώσουν την διδακτική υποστήριξη που χρειάζονται  στα μαθήματα αυτά, μιας και είναι  απαραίτητα για την καλή σχολική τους απόδοση! Κυρίες και κύριοι μαθηματικοί, χημικοί και φυσικοί σας προσκαλούμε εκ νέου: δηλώστε την συμμετοχή σας για διδασκαλία στο 22510-27501 (εσωτερ.1) ή στα γραφεία του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου: Αγίας Ειρήνης 10 στη Μυτιλήνη και δώστε την δυνατότητα στα παιδιά των απόρων οικογενειών να βοηθηθούν από τις γνώσεις σας, υπάρχει ανάγκη. Το αποτέλεσμα θα  δικαιώσει τον κόπο σας, να είστε σίγουροι!”

  Αναστασία Αντωνέλλη

Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ