Πρόεδρος Τ.Κ Πύργοι Θερμής «Αξιότιμοι Αντιδήμαρχοι…. Η αδιαφορία σας για τον τόπο μας είναι άνευ προηγουμένου»

"...Αξιότιμοι αρμόδιοι κύριοι Αντιδήμαρχοι κλπ αξιωματούχοι του Δήμου Λέσβου...Η αδιαφορία σας για τον τόπο μας είναι άνευ προηγουμένου !


1.Εδω και δύο (2) μήνες σας παρακαλούμε να προσέλθει κάποιος υπάλληλος του Δήμου στην πηγή νερού πάνω στην περιοχή Αγίου Προκοπίου στους Πύργους Θερμής γιατί έχει φράξει......Παρόλα αυτά κανείς δεν ήρθε παρά μόνο δύο ( 2) εργάτες που δεν είχαν τα κατάλληλα εργαλεία...Εν συνεχεία άφαντοι μετά όλοι. Να σημειωθεί πως όλο το χωριό αλλά και οι κάτοικοι πολλών γειτονικών χωριών εφοδιάζονται από αυτήν την πηγή  για νερο....

2.Επισης δεν έχει γίνει ακόμη ο καθαρισμός παραλίας Κανόνι ( γαλάζιας σημαίας)...και το καλοκαίρι τέλειωσε....

3.Μια στάση για τα παιδιά απέναντι από το Γυμνάσιο Πύργων Θερμής, (για να μην βρέχονται)  που δρομολογήθηκε από την Περιφέρεια και έπρεπε να την φτιάξει ο Δήμος , έμεινε στα σχέδια...απλά κοροϊδία .

4.Ολα τα πάρκα του χωριού μας παραμένουν ακαθάριστα ...όλα μα όλα ...παρά τα έγγραφα που έχω υποβάλει  σαν πρόεδρος στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Και μιλάμε για την καθημερινότητα....Απλά πράγματα......

Γιατί αν πάμε στα δύσκολα (βιολογικούς και λοιπά )τότε.......................

Ίσως τα ‘’ελληνικά’’ μας δεν είναι τόσο σωστά όσο εσάς που είστε άνθρωποι με σπουδές , όμως αγαπάμε τον τόπο που μεγαλώσαμε και ζούμε εμείς , τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας .

Με εκτίμηση
Ευστράτιος Γαληνός

Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας  Πύργων Θερμής..."