Την πρωταθλήτρια της Λέσβου Όλγα Φιάσκα βράβευσε η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου


Η νεαρή αθλήτρια κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 5.000 μέτρα βάδην του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ18 του Γκιορ στην Ουγγαρία


Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρου Βαλσαμίδη, συναντήθηκε χθες το πρωί στο γραφείο της με την αθλήτρια της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης Όλγα Φιάσκα, καθώς και με τον προπονητή της Γρηγόρη Κοντό και τους γονείς της.

Η νεαρή αθλήτρια κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 5.000 μέτρα βάδην του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ18 του Γκιορ στην Ουγγαρία και μετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που θα πραγματοποιηθούν στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Ως ένδειξη τιμής η κα. Καλογήρου απένειμε στην αθλήτρια τιμητική πλακέτα. Επίσης, ο κ. Βαλσαμίδης έδωσε τιμητική πλακέτα στον προπονητή της αθλήτριας κ. Γρηγόρη Κοντό για την εξαιρετική δουλειά που εδώ και πολλά χρόνια κάνει και έχει χαρίσει με τους αθλητές του μεγάλες επιτυχίες στην πατρίδα μας.

Η Περιφερειάρχης απευθυνόμενη στους γονείς της αθλήτριας τόνισε την ιδιαίτερη σημασία στήριξης από την οικογένεια της μεγάλης προσπάθειας που κάνουν οι αθλήτριες και οι αθλητές και είπε ότι η προσπάθεια αυτή προσλαμβάνει ακόμη μεγαλύτερη αξία όταν γίνεται στα απομακρυσμένα νησιά του Βορείου Αιγαίου όπου τα μέσα και οι δυνατότητες είναι περιορισμένα.

«Η καθολική αφοσίωση στην επίτευξη των στόχων του κάθε ανθρώπου αποτελεί βασική προϋπόθεση για την επιτυχία. Η συμμετοχή σου Όλγα στην κορυφαία διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων είναι από μόνη της μια τεράστια επιτυχία υψηλής αξίας και αποτελεί παράδειγμα για όλους τους νησιώτες που αγωνιζόμαστε υπό αντίξοες συνθήκες σε μια δύσκολη εποχή», είπε χαρακτηριστικά η Χριστιάνα Καλογήρου και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην αθλήτρια.

Η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων θα γίνει στις 6 Οκτωβρίου και η Όλγα Φιάσκα με την Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα θα εισέλθει πρώτη στον αγωνιστικό χώρο. Στις 12 Οκτωβρίου και ώρα 8.30 π.μ. θα αγωνιστεί στα 5.000 μ. βάδην και μπορούν όλοι να παρακολουθήσουν τον αγώνα ζωντανά στις ηλ. διευθύνσεις https://www.buenosaires2018.com  https://www.facebook.com/buenosaires2018