Καλή σχολική χρονιά από την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Λέσβου- Ανακοίνωση για μαθητές και γονείς


Δελτίο Τύπου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Λέσβου με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς 


Το Δ.Σ. της Ένωσης συλλόγων γονέων & κηδεμόνων Δήμου Λέσβου με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς θα ήθελε να ευχηθεί καλή σχολική χρονιά με υγεία, σε όλους τους μαθητές , τους γονείς, αλλά και στους δασκάλους και καθηγητές .

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες επειδή αυτή η χρονιά θα είναι χρονιά ανάδειξης νέων Δ.Σ. στους περισσότερους συλλόγους γονέων & κηδεμόνων των σχολείων, θα θέλαμε να σας προτρέψουμε να συμμετέχετε ενεργά στους συλλόγους αλλά και στις Γενικές συνελεύσεις , ώστε να βοηθήσετε όλους όσους είναι στον σύλλογο του σχολείου σας δίνοντας τους με αυτό τον τρόπο δύναμη ώστε να συνεχίσουν το έργο τους. Είναι σημαντική η συμμετοχή σας στις εκλογές, διότι θα εκλέξετε τα άτομα που θα σας αντιπροσωπεύσουν τα επόμενα  2 χρόνια .

Σαν Ένωση είμαστε στο πλευρό όλων των συλλόγων, όπως έμπρακτα αποδείξαμε στην διάρκεια της μέχρι τώρα θητείας μας όπου μας ζητήθηκε να παρέμβουμε και να βοηθήσουμε μέσα στα πλαίσια της δικαιοδοσίας μας , αρκεί να μας έχετε γνωστοποιήσει το πρόβλημα σας είτε εγγράφως, είτε με e-mail, είτε με fax, ώστε να μπορούμε να βοηθήσουμε ή να συμβουλέψουμε .
    


Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Ο Γεν. Γραμματέας

Καρέκος Παναγιώτης
Καρίπης Παναγιώτης