Αγνό όπως Απόσταγμα: Η «καρδιά» του αποστάγματος της Ποτοποιίας Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης λέγεται «Άδολο».

Καθαρό και σπιρτόζικο, το Άδολο είναι το ultra premium Ούζο της Ποτοποιίας Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης που λύνει τη δύσκολη εξίσωση της γευστικής ολοκλήρωσης και της αισθητικής ισορροπίας.


Το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο είναι ο πυρήνας της τελικής απόσταξης του ούζου αυτό που στο νησί ονομάζουμε «αδόλωτο».

Αγνό: Προϊόν τριπλής απόσταξης που μαλακά και υπομονετικά αποστάζεται πάνω σε χαμηλή φωτιά από ξύλα ελιάς στον σφυρηλατημένο άμβυκα του 1911 απελευθερώνοντας αργά τα δυνατά του αρώματα και τη χαρακτηριστική του γεύση. Απόσταγμα ειλικρινές, που αποτελεί τη εκλεκτή καρδιά  του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου και αποστάζεται για τρίτη φορά για 13 ώρες προσφέροντας ένα μοναδικής ποιότητας ούζο από 100% τριπλή απόσταξη.

Διάφανο: Στο διαυγές του σώμα περικλείονται τα εξαιρετικά αρώματα των βοτάνων της Λεσβιακής Γης όπως ο γλυκάνισος του Λισβορίου χαρίζοντας όψη κρυστάλλινη και δωρική με πυκνά δάκρυα και αδαμάντινη λάμψη που αρμονικά τα διαδέχονται το καταγάλανο γαλάκτωμα μετά την ένωση με το νερό.

Γνήσιο: Περίπλοκο μα όχι δυσνόητο, αυθεντικό και φειδωλό το Άδολο ανοίγεται στο μύστες του πραγματώνοντας τις αξίες, το μεράκι και την πείρα της Ποτοποιίας Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης. Φινετσάτα και κομψά αρώματα, μοναδικά ισορροπημένα, νότες φινόκιου, κανέλας και χαμομηλιού. Ημίξηρο, γεμάτο σώμα με απαλής έντασης γλυκάνισο μαστίχας, κανέλας, κακουλέ, ελαιώδη και ευχάριστη υφή με μεγάλη διάρκεια που εκφράζει τον αυθεντικό χαρακτήρα αποστάγματος που υπομονετικά αποστάζεται στους χάλκινους άμβυκες.

Ο σεβασμός, το μεράκι και η επίγνωση των αποστάξεων έδωσε τη δυνατότητα στην Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης να διαθέσει στο κοινό το από 100% τριπλή απόσταξη ούζο, το Άδολο, για τους λάτρεις της αυθεντική απόλαυσης. Με τον μύθο της ιστορίας να δεσπόζει στη σκέψη τα δροσερά αρώματα και τα μυστηριώδη βότανα  χαϊδεύουν απαλά τις αισθήσεις ως υποκινητές της απόλαυσης.

Άδολο: Η ιεροτελεστία της Ουζοποσίας

Σερβίρετε πρώτα το Άδολο και μετά προσθέστε παγωμένο μεταλλικό νερό. Προτείνεται αραίωση μόνο με νερό ώστε η γεύση να παραμένει αναλλοίωτη και αυτούσια καθ’ όλη τη διάρκεια της κατανάλωσης. Το ποτό έτσι «κρυώνει» ομοιόμορφα και απαλά, ενώ τα αρώματα του απελευθερώνονται σταδιακά σε όλη τους την ένταση.

Οι προτεινόμενες αναλογίες για την αραίωση είναι 1/3 Άδολο και 2/3 νερό, ώστε ο τελικός αλκοολικός βαθμός να φτάνει σε 14% vol, που είναι η ιδανική περιεκτικότητα του ποτού για να συνοδεύει φαγητό.

Το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο απευθύνεται σε ένα εκλεκτικό κοινό, που είναι λάτρεις της αυθεντικής απόλαυσης αλλά ταυτόχρονα  αναγνωρίζουν και εκτιμούν την ποιότητα. Ως η «καρδιά του Πλωμαρίου», το Άδολο διατηρεί το όνομα, την ποιότητα, την παράδοση και την ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα ισχυρά χαρακτηριστικά, που ουσιαστικά επαναπροσδιορίζουν και αναβαθμίζουν τη γευστική εμπειρία του ούζου.

Ούζο Πλωμαρίου Άδολο: Η «καρδιά» του Ούζου

για όλους όσους έχουμε μέσα στην καρδιά μας!