Κάτοικοι Κουλμπαρας και Κιοσκι Μυτιλήνης για έργα ΔΕΥΑΛ: «Να διατηρηθεί η φυσιογνωμία της οδού Περγάμου»


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΚΟΥΛΜΠΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΙΟΣΚΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
«ΤΟ ΚΙΡΚΙΝΕΤΣΙ»


Μυτιλήνη 24.9.2018

Προς
- Διοικητικό Συμβούλιο ΔΕΥΑΛ
- Δήμαρχο Λέσβου κ. Σπύρο Γαληνό

Με χαρά παρακολουθούμε τα έργα κατασκευής δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης στο Κιόσκι ενώ ενημερωθήκαμε και για την προοπτική αντίστοιχων έργων στην Κουλμπάρα το αμέσως επόμενο διάστημα.
Επί τη ευκαιρία όμως της συνεχιζόμενης υλοποίησης του έργου στο πάνω τμήμα της οδού Περγάμου, ένα από τα ελάχιστα σωζόμενα λιθόστρωτα της παλιάς πόλης θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή στην ανάγκη διατήρησης της φυσιογνωμίας του δρόμου και ιδιαίτερα στην απόληξη της πίσω από τα δικαστήρια με λιθόστρωτες σκάλες.

Θεωρούμε δεδομένο το ενδιαφέρον σας για την προστασία του δομημένου περιβάλλοντος του ιστορικού κέντρου της Μυτιλήνης πρωτεύουσα θέση στο οποίο έχει η γειτονιά μας.

Επιθυμούμε τη διατήρηση της ανθρώπινης φυσιογνωμίας σε τμήματα της, τα οποία έχουν κρατηθεί αιώνες τώρα μακριά από λογικές μετατροπής σε παρκινγκ και αλλοίωσης των κτισμάτων με γκαραζόπορτες.

Επί τη ευκαιρία ζητούμε την οργάνωση από μέρους σας συνάντησης στην οποία θα παρουσιάσετε στο Σύλλογο μας και μέσω αυτού στους κατοίκους της περιοχής τον προγραμματισμό σας για τα έργα της ΔΕΥΑΛ στην περιοχή Κουλμπάρα και Κιόσκι.

Τηλέφωνο επικοινωνίας με τον υπογράφοντα 6932408758.
    

Ο Πρόεδρος του προσωρινού Διοικητικού συμβουλίου

ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ