Η φωνή των αναγνωστών-Επείγοντα Νοσοκομείου Μυτιλήνης: «…για ένα σπυρί ήρθες εδώ¨ !!!. και η ευγένεια γιατρού στα εξωτερικά ιατρεία

Η στήλη των πολιτών της Λέσβου στο LesvosPost. Η φωνή των αναγνωστών..

«Κύριε Διευθυντά,

Καλησπέρα σας, κατ΄αρχάς να σας συγχαρώ για την ιστοσελίδα σας και να σας ευχαριστήσω για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση που μας προσφέρετε.

Αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί σας για να αναφέρω ένα περιστατικό που συνέβη σήμερα (21/09/18) στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου της Μυτιλήνης.

Η μητέρα μου πήγε σήμερα (21/09) το πρωί στα επείγοντα για ένα πρόβλημα που παρουσίασε,  πιο συγκεκριμένα από χτες (20/09) εμφάνισε ένα δερματικό εξάνθημα  το οποίο έμοιαζε με μεγάλο σπυρί, έβαλε μια αλοιφή που είχε στο σπίτι και δεν έδωσε και πολύ σημασία πιστεύοντας οτι είναι κάτι περαστικό (π.χ. τσίμπημα απο έντομο), σήμερα (21/09) όμως το πρωί αυτό το απλό σπυρί είχε γίνει ολόκληρη πληγή που πονούσε  και για το λόγο αυτό πήγε στα επείγοντα.

Ο τρόπος που την αντιμετώπισαν εκεί  μπορεί να χαρακτηριστεί  επιεικώς απαράδεκτος, αρνήθηκαν να την εξετάσουν και την παρέπεμψαν στα ιατρεία του ΙΚΑ λέγοντας της χαρακτηριστικά: ¨για ένα σπυρί ήρθες εδώ¨ !!!.

Να αναφέρω επίσης οτι τελικά η μαμά μου χρειάστηκε να ξεκινήσει αντιβίωση και αν μέχρι την Τρίτη δεν υποχωρήσει θα πρέπει να αποταθεί σε χειρούργο.

Την διάγνωση αυτή έκανε γιατρός του ίδιου νοσοκομείου στα εξωτερικά ιατρεία αυτή τη φορά, καθώς αφού την έδιωξαν απο τα επείγοντα πήγε να αναζητήσει βοήθεια στα εξωτερικά ιατρεία και ευτυχώς εκεί παρά το γεγονός οτι ήταν χωρίς ραντεβού ο γιατρός της φέρθηκε με ευγένεια και την εξέτασε δείχνοντας τη δέουσα προσοχή.

Θεώρησα σωστό να γνωστοποιήσω αυτό το περιστατικό καθώς στην ίδια θέση ίσως έχουν βρεθεί και άλλοι συμπολίτες μας.

Μπορώ να καταλάβω το φόρτο εργασίας που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι γιατροί στα επείγοντα και τον αγώνα που δίνουν ωστόσο περιστατικά σαν το σημερινό (21/09) αμαυρώνουν την εικόνα του νοσοκομείου και δημιουργούν αγανάκτηση στους πολίτες. Θα μπορούσαν να της πουν να περιμένει και να την εξετάσουν αργότερα οχι να τη διώξουν θεωρώντας ασήμαντο το πρόβλημα της χωρίς καν να το αξιολογήσουν.

Ευχαριστώ πολύ.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΙΝΤΖΙΡΤΖΗ»





H «ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ» στο LesvosPost.com.....

Εδώ και 5 χρόνια λειτουργούμε αυτήν την ενότητα με μεγάλη επιτυχία…

Όπως υποσχεθήκαμε στο «L.P» συνεχίζουμε να ανανεώνουμε την θεματολογία μας με σκοπό την διεύρυνση της πληροφόρησης των αναγνωστών μας.

Στην ενότητα «ΦΩΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ», αναρτούνται οι καταγγελίες, τα παράπονα και οι απόψεις σας.

Έχετε την δυνατότητα να μας αποστέλλετε ή να διαβάζετε σε καθημερινή βάση όλα όσα πέρνα ο Λεσβιακός λαός και όχι μονό..,.

Δυναμώστε την φωνή σας, μέσα από το μοναδικό SITE στην Λέσβο που ανήκει στον πολίτη.

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας, μπορείτε να τα στέλνετε στο e-mail: lesvospost@gmail.com.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε το e-mail του LesvosPost.com και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις.


(Υ.Γ Οι καταγγελίες να είναι επώνυμες, δεν θα δεχόμαστε μηνύματα με υβριστικό περιεχόμενο η μηνύματα που να φωτογραφίζουν κάποιον με ονοματεπώνυμο)

Μπείτε και εσείς στην παρέα μας!!!




LesvosPost.com


Είναι ένα και μοναδικό!!