Σε Πέτρα και Μολυβο ο Βουλευτής Λέσβου της Ν.Δ Χαρ. Αθανασίου


στο πλαίσιο των επισκέψεών του στα χωριά του νησιού μας


Ο Βουλευτής Λέσβου κ. Χαρ. Αθανασίου, στο πλαίσιο των επισκέψεών του στα χωριά του νησιού μας, επισκέφθηκε  την Πέτρα και το Μόλυβο συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό σύμβουλο κ. Απόστολο Αλατζά καθώς και τον Δημοτικό σύμβουλο και Πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Στρατή Καραγεωργίου.

Στη Πέτρα, διαπίστωσε την εύρυθμη λειτουργία της Πύλης Εισόδου, η οποία δέχτηκε φέτος, όπως ενημερώθηκε σχετικά, περίπου 5.500 χιλιάδες επισκέπτες  από τα γειτονικά παράλια. Η προσέλευση αυτή αποτέλεσε τονωτική ένεση για το νησί μας, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που το μεταναστευτικό βρίσκεται πάλι σε έξαρση και η οικονομία του νησιού μας είναι σε ύφεση.

Ο κ. Αθανασίου, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Πέτρα, συνομίλησε με μέλη του κλάδου των αλιέων καθώς και των άλλων παραγωγικών και επαγγελματικών τάξεων και τους υποσχέθηκε ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις όπου αυτό κριθεί αναγκαίο και εφικτό.

Εν συνεχεία, στο Μόλυβο, συναντήθηκε με τους φορείς του τουρισμού, οι οποίοι και τον ενημέρωσαν για την τρέχουσα τουριστική περίοδο, η οποία φτάνει στο τέλος της.