Κλήρωση φωτιά για τον Αιολικό- Τοποθετήθηκε στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής- Παραιτήθηκε ο Σ. Ψαρόπουλος από το πόστο του στην ΕΠΟ!

Σε παραίτηση οδηγήθηκε ο υπεύθυνος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, Σταύρος Ψαρόπουλος!

Πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018, στα γραφεία της ΕΠΟ ο καταρτισμός των ομίλων της Γ' Εθνικής Κατηγορίας για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019.

Η ομάδα του Αιολικου θα συμμετάσχει στον 6ο όμιλο, ο οποίος απαρτίζεται από τις εξής ομάδες:

Από το νέο πρωτάθλημα απουσιάζουν η Ελπίδα Σκουτάρεως, η Δόξα Κρανούλας, ο Νέος Αμφίλοχος, ο ΑΟ Ποταμιάς, ο Πανσαμιακός, ο Κανάρης Νενήτων, ο Πανθυρεατικός και ο Αίγειρος Μυστεγνών που δεν δήλωσαν συμμετοχή.



6ος όμιλος

1 Αιολικός
2 Καλλιθέα
3 Αιγάλεω
4 Ηλυσιακός
5 Αγιος Ιερόθεος
6 Αγιοι Ανάργυροι
7 Χαραυγιακός
8 ΑΟ Χαλκίς
9 Απόλλων Ερέτριας
10 ΠΑΣ Κόρινθος
11 Πανθηραϊκός
12 Θύελλα Καμαρίου

Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12/9 ώρα 15.00 και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει 30/9

Παραιτήθηκε ο Ψαρόπουλος!

Σε παραίτηση οδηγήθηκε ο υπεύθυνος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, Σταύρος Ψαρόπουλος!

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν χθες (6/9) κατά την σύσκεψη στην ΕΠΟ για τον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής, που πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής διοργανώσεων της Ομοσπονδίας και υπεύθυνος για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, Σταύρος Ψαρόπουλος, παραιτήθηκε από το πόστο του καθώς η πρόταση του καταψηφίστηκε με 6-1!

Θυμίζουμε ότι ο Ψαρόπουλος στην προηγούμενη σύσκεψη όταν και επικράτησε διαφωνία είχε διαμηνύσει πως θα παραιτηθεί, κάτι που συνέβη τελικά μερικές μέρες αργότερα σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας mikriliga.com.