3 Συλλήψεις μεταναστών στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Συλλήψεις μεταναστών στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης  

Σύλληψη ατόμου στον αερολιμένα της Μυτιλήνης, για  αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Συνελήφθη, χθες (13-09-2018) στον αερολιμένα της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 18 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της πλαστογραφίας πιστοποιητικών, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, ο 18χρονος, επέδειξε κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ως ταξιδιωτικό έγγραφο, δελτίο αιτούντος διεθνή προστασία, το οποίο όπως διακριβώθηκε, ανήκε σε διαφορετικό πρόσωπο.

Το παραπάνω έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου διενεργείται προανάκριση.


Σύλληψη ατόμου στον αερολιμένα της Μυτιλήνης, για  αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Συνελήφθη, την Τετάρτη (12-09-2018) στον αερολιμένα της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, μία αλλοδαπή, ηλικίας 19 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της πλαστογραφίας πιστοποιητικών, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, η 19χρονη προσπάθησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Αθήνα, επιδεικνύοντας ως ταξιδιωτικό έγγραφο, κατά τη διάρκεια ελέγχου, δελτίο αιτούντος διεθνή προστασία, το οποίο όπως διακριβώθηκε, ανήκε σε διαφορετικό πρόσωπο.

Το παραπάνω έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου διενεργείται προανάκριση.




Σύλληψη ατόμου στον αερολιμένα της Μυτιλήνης, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Συνελήφθη, την Τετάρτη (12-09-2018) στον αερολιμένα της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, μία αλλοδαπή, ηλικίας 35 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, η 35χρονη, επέδειξε κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ως ταξιδιωτικό έγγραφο, ένα δελτίο ταυτότητας βελγικών Αρχών, το οποίο όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστό και κατασχέθηκε.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου.