Ακολουθώντας τα ίχνη της αρχαίας Ερεσίας , 22-23 Σεπτεμβρίου 2018

στα πλαίσια του  του 2ο ERESSOS LAVA WKND


To επόμενο  Σαββατοκύριακο  22-23  Σεπτεμβρίου ,στα πλαίσια του  του 2ο ERESSOS LAVA WKND που διοργανώνει ο Φορέας Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού , ο Ορειάς θα περπατήσει στον κάμπο της Σκάλας Ερεσού .

Θα κάνουμε δύο πεζοπορίες , μία απογευματινή- νυχτερινή το Σάββατο ,από τη Σκάλα Ερεσού μέχρι τον προφήτη Ηλία (θαλασσινό) για να απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα και το φεγγάρι ,και μία μια πρωινή την Κυριακή ,όπου θα διασχίσουμε τον κάμπο και θα  εγκαινιάσουμε την πρόσφατα σηματοδοτημένη  διαδρομή: “ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΕΡΕΣΟΥ” .

Το πρόγραμμα περιγράφεται παρακάτω :

Σάββατο 22/9/2018

9:30 . Αναχώρηση με το πούλμαν από το “Μy market” (κεντρικό παρκινγκ Μυτιλήνης) για Σκάλα Ερεσού           
13:00. Ξενάγηση στην Αρχαιολογική Συλλογή της Ερεσού και στην παλαιοχριστιανική Βασιλική του Αγίου Ανδρέα (περίπου 1 ώρα)              
17:30. Μικρή τελετή στο λιμανάκι της Σκάλας Ερεσού και αναχώρηση για την πεζοπορία από το λιμανάκι προς τον Προφήτη Ηλία "Θαλασσινό". Μετά ακολουθεί φαγητό σε ταβέρνα της Σκάλας.

Κυριακή  23/9/2018

9:30. Αναχώρηση  για την πεζοπορία στο Κάμπο της Ερεσού (από το κεντρικό παρκινγκ της Σκάλας Ερεσού)           
18:00. Αναχώρηση για την επιστροφή στη Μυτιλήνη( από το κεντρικό παρκινγκ της Σκάλας Ερεσού)

Οι πεζοπορίες είναι εύκολες , η κάθε μία θα διαρκέσει περίπου 2 1/2 ώρες , και πιθανόν να χρειαστείτε εκτός από τα πεζοπορικά παπούτσια και φακό για την νυχτερινή  και καπέλο-αντηλιακό για τη πρωινή πεζοπορία .


Οι περισσότεροι έχουν ήδη κλείσει συμμετοχή στο πούλμαν στις συναντήσεις που κάναμε τις προηγούμενες μέρες .Δεν  έχουμε όμως τις συμμέτοχες σας για το φαγητό του Σαββάτου. Σας παρακαλούμε λοιπόν , για να μπορέσει η ταβέρνα να κάνει τις προετοιμασίες , να το δηλώσετε  κατά προτίμηση στην ηλεκτρονική φόρμα  ή τηλεφωνικά στο 6946306487 (Αντωνία) έως τη Παρασκευή 21/9/2018 - 18.00.