Στους αγιασμούς του Πειραματικού Λυκείου, του 2ου Λυκείου και του 1ου Γυμνασίου Μυτιλήνης ο βουλευτής της Ν.Δ Χ. Αθανασίου


ευχήθηκε στους μαθητές και τις μαθήτριες, αλλά και στους Εκπαιδευτικούς, να έχουν μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.


Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς που ξεκίνησε σήμερα, ο βουλευτής Λέσβου κ. Χαράλαμπος Αθανασίου παραβρέθηκε στον Αγιασμό του Πειραματικού  Λυκείου, του 2ουΛυκείου και του 1ου Γυμνασίου Μυτιλήνης και ευχήθηκε στους μαθητές και τις μαθήτριες, αλλά και στους Εκπαιδευτικούς, να έχουν μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Αθανασίου δήλωσε:

«Χρέος όλων μας αλλά και του κράτους είναι να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες συνθήκες ώστε τα παιδιά μας να αποκτήσουν την καλύτερη δυνατή μόρφωση από τα σχολεία τους, αλλά και η πορεία τους αυτή να είναι γεμάτη από χαρά και αγάπη για τη γνώση.
Με δεδομένη την άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Εκπαιδευτικών, Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και Τοπικών Αρχών, είμαι βέβαιος ότι θα το επιτύχουμε ενώ, από κοινού, θα αντιμετωπίσουμε τις τυχόν δυσκολίες που ενδεχομένως προκύψουν.
Στα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς εύχομαι, με τη βοήθεια του Θεού, να έχουν ένα καλό ξεκίνημα, δύναμη και υγεία. Με δίψα για γνώση, με οργανωμένο διάβασμα και με διάθεση συνεργασίας, ο δρόμος της επιτυχίας να είναι πάντα ανοιχτός».