Προγνωστικά Πέμπτης: Με το 1.92 της Μίλαν και τα γκολ της Μπέτις!

Συνεχίζεται η μεσοβδόμαδη δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τα οποία και την Πέμπτη μας δίνουν πολλές επιλογές για να πληρωθούμε.

Ενδιαφέρον υπάρχει τόσο σε Ισπανία, Ιταλία, όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας. Εμείς ωστόσο, κρατάμε δύο προγνωστικα για στοιχημα κοντά στο διπλασιασμό.

Έμπολι – Μίλαν

Από την εκτός έδρας ήττα με σκορ 3-1 από τη Σασουόλο, έρχεται η Έμπολι. Το παιχνίδι ήταν θεωρητικά στα μέτρα της, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει βαθμούς. Δεδομένου δε, πως έχει μόλις τέσσερις βαθμούς στα πρώτα πέντε ματς, προβληματίζει με την απόδοση της. Τα μάτια της έβγαλε από την άλλη η Μίλαν. Παρότι προηγήθηκε με σκορ 2-0 εντός έδρας της Αταλάντα, ισοφαρίστηκε. Έβγαλε έτσι για άλλη μία φορά τα... θέματα που αντιμετωπίζει, αφού μπορεί να βρίσκει τα γκολ, δυσκολεύεται ωστόσο να διατηρήσει το σκορ. Δεδομένου πάντως πως είναι πιο ποιοτική, ενώ οι γηπεδούχοι κατεβαίνουν με απουσίες, το διπλό στις αποδόσεις που προσφέρεται, αξίζει να μπει στις επιλογές μας.

Χιρόνα – Μπέτις


Τεράστιο βαθμό πήρε στο «Καμπ Νου» η Χιρόνα, κρατώντας τη Μπαρτσελόνα στο 2-2. Είχε τσαμπουκά και παρότι έμεινε πίσω στο σκορ, είχε το θάρρος και κατάφερε να... τουμπάρει το ματς. Σε καλή φόρμα οι γηπεδούχοι, που μετράνε μόλις μία ήττα και αυτή από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Από την άλλη, η Μπιλμπάο «έσπασε» το μηδέν παθητικό της Μπέτις, αποσπώντας το 2-2 μέσα στη Σεβίλλη. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι «βερδιμπλάνκος» παραμένουν αήττητοι εδώ και πέντε αγωνιστικές, ενώ έχουν τρομερή παράδοση κόντρα στη Χιρόνα. Η τελευταία τους ήττα ήταν το πολύ μακρινό 1940. Περιμένουμε το ματς να ανοίξει, αφού και οι δεν φοβούνται να παίξουν επιθετικά. Για το λόγο αυτό θα πάμε με το over 2.5.