Η φωνή των αναγνωστών: Πρώτο κουδούνι.. με προβλήματα στο 14ο Νηπιαγωγείο Μυτιλήνης- Σε ληγμένα κοντέινερ 1 τμήμα νηπίων

Η στήλη των πολιτών της Λέσβου στο LesvosPost. Η φωνή των αναγνωστών..

Κύριε Διευθυντά,

Πρώτη μέρα έναρξης της σχολικής χρονιάς και ως γονιός πήγα το παιδί μου στον αγιασμό του 14ου Νηπιαγωγείου Μυτιλήνης. Μετά την τέλεση του αγιασμού και τις ευχές από την διευθύντρια για καλή σχολική χρονιά ακούω οτι φέτος λογω του μεγάλου αριθμού παιδιών (60),θα λειτουργήσουν 4 τμήματα εκ΄των οποίων το ενα θα στεγαστεί σε δυο λυόμενα κοντέινερ δίπλα από τις εγκαταστάσεις του νηπιαγωγείου. Τα εν λογω κοντέινερ, εκτός οτι εχει παρελθει η ημερομηνία ληξης, δεν εχουν τουαλέτες και κυρίως δεν έχουν γίνει εργασίες ωστε να καταστούν λειτουργικά. Τελευταία φορά που λειτούργησαν ηταν κατά την προσωρινή εγκατάσταση του 5ου Δημοτικού (πριν 2 χρόνια). Στις ενστάσεις που είχαμε για αυτα που ακούσαμε, η διευθύντρια μας ανέφερε οτι απο την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της είπαν: θα γίνουν εργασίες αλλά άγνωστο ποτε θα ξεκινήσουν και επίσης άγνωστο ποτε θα τελειώσουν. Οπότε τα παιδιά θα μείνουν σπίτι εως οτου ειναι έτοιμα τα κοντέινερ. Φυσικά τους γονείς δεν τους ρωτάνε στην περίπτωση που εργάζονται, τι θα κάνουν με τα παιδιά. Έναρξης σχολικής χρονιάς χωρίς παιδιά στο σχολείο αλλα στο σπιτι για φέτος.

Υ.Γ. Η Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έδωσε και την επιλογη στη Διευθύντρια οτι μπορεί και να μην ανοίξει το Νηπιαγωγείο αν θέλει.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ευχαριστώ.
Γιώργος Δασκάλου

H «ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ» στο LesvosPost.com.....

Εδώ και 5 χρόνια λειτουργούμε αυτήν την ενότητα με μεγάλη επιτυχία…

Όπως υποσχεθήκαμε στο «L.P» συνεχίζουμε να ανανεώνουμε την θεματολογία μας με σκοπό την διεύρυνση της πληροφόρησης των αναγνωστών μας.

Στην ενότητα «ΦΩΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ», αναρτούνται οι καταγγελίες, τα παράπονα και οι απόψεις σας.

Έχετε την δυνατότητα να μας αποστέλλετε ή να διαβάζετε σε καθημερινή βάση όλα όσα πέρνα ο Λεσβιακός λαός και όχι μονό..,.

Δυναμώστε την φωνή σας, μέσα από το μοναδικό SITE στην Λέσβο που ανήκει στον πολίτη.

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας, μπορείτε να τα στέλνετε στο e-mail: lesvospost@gmail.com.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε το e-mail του LesvosPost.com και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις.

(Υ.Γ Οι καταγγελίες να είναι επώνυμες, δεν θα δεχόμαστε μηνύματα με υβριστικό περιεχόμενο η μηνύματα που να φωτογραφίζουν κάποιον με ονοματεπώνυμο)

Μπείτε και εσείς στην παρέα μας!!!
LesvosPost.com


Είναι ένα και μοναδικό!!