Η ειδυλλιακή Λέσβος έγινε πρωτεύουσα της ευεξίας- Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας της Λέσβου, Euphoria

Ένα διαφορετικό φεστιβάλ, σε σχέση με όσα έχουμε συνηθίσει στην Λέσβο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία!


Στο 1ο Euphoria International Festival, δεκάδες συμμετέχοντες από την Ελλάδα και το εξωτερικό σύστησαν στο κοινό την προσέγγιση της ευεξίας μέσω της γιόγκα, του διαλογισμού άλλα και του χορού και της μουσικής, της ιππασίας, της διατροφής κ.α. Το πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερα πλούσιο με διάφορες μορφές άσκησης όπως Tai Tsi, Qi Qong, Pilates, Ορθοσωμία αλλά και δράσεις αποχύμωσης, περίπατους στη φύση και διαλέξεις για την σωστή διατροφή και τη γνωριμία με τον εαυτό μας από ειδικούς.Τα βράδια πλαισιώθηκαν από μουσικές εκδηλώσεις και κινηματογραφικές προβολές. Ασφαλώς, υπήρξαν και δράσεις για παιδιά που είχαν την ευκαιρία να εκφραστούν ζωγραφίζοντας.

Οι δεκάδες δράσεις του τριημέρου ξεκινούσαν νωρίς το πρωί και κρατούσαν μέχρι το βράδυ, πραγματοποιούνταν σε ειδυλλιακά σημεία του Μολύβου και της Πέτρας και έδιναν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να απολαύσουν τόσο το περιεχόμενο των εκδηλώσεων, όσο και τα όμορφα τοπία της Λέσβου!

Το Euphoria International Festival διοργανώθηκε από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου, ήταν υπό την αιγίδα και την ευγενική υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, είχε την υποστήριξη του χρυσού χορηγού Robert Betz Transformation και άλλων χορηγών και υποστηρικτών.


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ https://www.euphoria-lesvos.com