Νέα στέγαστρα σε στάσεις λεωφορείων των ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΤΕΛ στην Καλλιθέα Μυτιλήνης-Αναβαθμίζονται οι στάσεις στην Μυτιλήνη (pics)


Το δρόμο της αναβάθμισης παίρνουν τα στέγαστρα και οι στάσεις λεωφορείων των ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΤΕΛ Μυτιλήνης.


Συνεργεία άρχισαν να διαμορφώνουν τους χώρους στους οποίους θα τοποθετηθούν τα νέα στέγαστρα, ενώ όπου υπάρχουν παλιά και κατεστραμμένα θα αντικατασταθούν με τα νέου τύπου, τα οποία θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του επιβατικού κοινού.

Μάλιστα όπως δήλωσε χτες στο «LESVOSPOST» ο πρόεδρος των ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΤΕΛ Μυτιλήνης Παρης Μολυβιατης, «Θα αντικατασταθούν όλα τα κατεστραμμένα στέγαστρα σε στάσεις των λεωφορείων ενώ κάποιες στάσεις θα αναβαθμιστούν πλήρως»

Ο κος Μολυβιατης δήλωσε στο LesvosPost πως «Στο άμεσο μέλλον η διοίκηση του ΚΤΕΛ θα προχωρήσει στην αγορά νέων συγχρόνων λεωφορείων» ενώ σε συνδυασμό με την πρόσληψη νέων οδηγών, εκτιμά ότι θα καταφέρει να καλύψει τις μεγάλες ανάγκες. Παράλληλα θα αποσυρθούν τα λεωφορεία που έχει σήμερα στο στόλο του και τα οποία λόγω παλαιότητας είναι ασύμφορο να συντηρηθούν.

Αξίζει να σημειώσουμε οτι χορηγός επικοινωνίας, υποστήριξης και προώθησης των ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΤΕΛ Μυτιλήνης είναι o όμιλος LesvosPost Media Group

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ