ΕτικέτεςOYZO

Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018

«Ζωντάνεψε» ο Ασώματος Λέσβου- Πλήθος κόσμου στην μουσική εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου (pics, vid)


Ξαναζωντάνεψε με τραγούδι, χαμόγελα και χορό το μικρό γραφικό χωριό.


Μια όμορφη εκδήλωση πραγματοποίησε χτες το βράδυ ο πολιτιστικός σύλλογος Ασωμάτου «Ταξιάρχης» σε συνεργασία με την Τοπική κοινότητα Ασωμάτου και την πρόεδρο του χωριού Αφροδίτη Μολυβιατη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την έκθεση χειροποίητης ζωγραφικής της Τοπικής κοινότητας σε συνεργασία με γυναίκες και παιδιά του χωριού.

Αμέσως μετά ακολούθησε επίδειξη παραδοσιακών χωρών από το χορευτικό τμήμα του συλλόγου ενώ η εκδήλωση συνεχίστηκε με παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία του χωριού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειαρχης Βορείου Αιγαίου Θ. Βαλσαμιδης και ο πρόεδρος του Δικτύου κοινοτήτων Λέσβου Προκόπης Συνανης μαζί με το στέλεχος των Αν. Ελλ. Ν. Σερεσλη

Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος των ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΤΕΛ Μυτιλήνης Παρης Μολυβιατης και ο δημοσιογράφος Δ/ντης του LesvosPost.com Στεφάνου Γεώργιος.

Δείτε τα πλάνα και τις φωτογραφίες που κατέγραψε ο Δ/ντης του LesvosPost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε το e-mail του LesvosPost.com και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις.

e-mail: lesvospost@gmail.com