Lesvos: After all it's still the Aegean: Στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης διαφημιστικά banner για την προβολή της Λέσβου ως τουριστικό προορισμό

Lesvos: After all it's still the Aegean - Συνεργασία Φορέα Τουρισμού Μολύβου με την Fraport για την προβολή της Λέσβου

Ακόμη μία προωθητική ενέργεια, στο πλαίσιο μιας στρατηγικής συνεργασίας, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ενεργειών του Φορέα Τουρισμού Μολύβου, με στόχο την προβολή της Λέσβου ως προορισμό.

Σε συνεργασία με την Fraport, ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου έχει ήδη αναρτήσει δύο διαφημιστικά banner στους ειδικούς χώρους της αίθουσας αφίξεων του αεροδρομίου της Μυτιλήνης.

Oi δύο καταχωρήσεις προβάλλουν τις φυσικές ομορφιές και την εμπειρία της επιλογής της Λέσβου, ως προορισμό διακοπών, στο πλαίσιο της καμπάνιας "Lesvos: After all it's still the Aegean" και είναι μια πρώτη επαφή των επισκεπτών του νησιού με τα όσα θα ζήσουν σε αυτό κατά τη διάρκεια της παραμονής τους!

Η στρατηγική συνεργασία με τη Fraport, έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την κοινή, στοχευμένη προωθητική καμπάνια της Λέσβου από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου και την αεροπορική εταιρεία Germania, με αφορμή τις απευθείας πτήσεις της εταιρείας από το Ντίσελντορφ και το Μόναχο προς τη Μυτιλήνη.

Οι συνεργασίες αυτές είναι μέρος από μια σειρά εξωστρεφών ενεργειών του Φορέα Τουρισμού Μολύβου και των συνεργαζόμενων φορέων, που εντάσσονται στην «ομπρέλα» του brand LESVOS: THE OTHER AEGEAN, και έχουν σαν στόχο την διεθνή προβολή και ανάδειξη της Λέσβου και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της ως προορισμός. Σε αυτό το πλαίσιο διοργανώνονται και μια σειρά σημαντικών, διεθνών πολιτιστικών και αθλητικών διοργανώσεων, όπως οι ποδηλατικοί αγώνες Molyvos Urban MTB, το φεστιβάλ γαστρονομίας Lesvos Food Fest το Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας ΑΡΙΩΝ και το Φεστιβάλ Ευεξίας Τhe Lesvos Euphoria International Festival.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Fraport Greece, διαχειρίστρια εταιρεία του Διεθνούς Αερολιμένα Μυτιλήνης «Οδυσσέας Ελύτης» για την πολύτιμη υποστήριξή της  ως χορηγός επικοινωνίας του δικτύου Lesvos THE OTHER AEGEAN

Το Lesvos THE OTHER AEGEAN είναι το μοναδικό brand που προωθεί την Λέσβο ως εναλλακτικό προορισμό διακοπών. Είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2011, μελετήθηκε από το ACT The American College of Thessaloniki, εφαρμόζεται από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου και υποστηρίζεται από το δίκτυο μελών (επιχειρήσεων και ιδιωτών) της Λέσβου.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.theotheraegean.com για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το brand και την καμπάνια "Lesvos: After all it's still the Aegean".