Καθημερινή αεροπορική σύνδεση Μυτιλήνης- Σμύρνης με αεροταξί από την Egejet με 56,40€- Δείτε όλα τα δρομολόγια

Καθημερινή αεροπορική σύνδεση Μυτιλήνης


Αεροπορική σύνδεση Μυτιλήνης Σμύρνης με ένα αεροσκάφος 17 θέσεων θα ξεκινήσει τις επόμενες μέρες και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη, όπως ανακοίνωσε η ίδια η egejet τουρκική αεροπορική εταιρία που θα επιχειρήσει στη γραμμή.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της τουρκικής εταιρίας θα πραγματοποιούνται 5 δρομολόγια την εβδομάδα από Πέμπτη μέχρι Δευτέρα , με κόστος δρομολογίου από 50-80 ευρώ ανάλογα το χρόνο έκδοσής του.

Η ίδια η τουρκική εταιρεία επικοινώνησε με τα πρακτορεία της Λέσβου και ενημέρωσε για την εξέλιξη αυτή. ¨Αν και η σύνδεση της Σμύρνης με τη Μυτιλήνη αποτελεί όνειρο πολλών ετών της τουριστικής αγοράς της Λέσβου και έχει ξεκινήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο μια πιο έντονη συζήτηση , εντούτοις μας ξάφνιασε η ενημέρωση που είχαμε από την τουρκική εταιρία για το δρομολόγιο αυτό» τό0νισε στην ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ ο πρόεδρος της Ένωσης τουριστικών πρακτόρων Λέσβου Παναγιώτης Χατζηκυριάκος. «Όπως και να χει πρόκειται για μια πολύ καλή εξέλιξη που βάζει τις βάσεις για να ξεκινήσει η σύνδεση με πιο μεγάλο ενδεχομένως αεροπλάνο , την νέα τουριστική περίοδο».


Πηγή ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ