Προγνωστικά Κυριακής: «Πληρώνουν» τα γκολ στην Ολλανδία


Γεμάτο και απόψε το στοιχηματικό πρόγραμμα, εμείς στεκόμαστε σε δύο επιλογές, οι οποίες αν επιβεβαιωθούν θα τετραπλασιάσουν (σχεδόν) το αρχικό μας ποντάρισμα.


Φούλαμ – Μπέρνλι

Τα πατήματά της στην Πρέμιερ Λιγκ ψάχνει η Φούλαμ και συνάμα τους πρώτους της βαθμούς. Πάντως, στο προηγούμενο παιχνίδι δεν ήταν κακή, μέχρι να δεχτεί το δεύτερο γκολ από την Τότεναμ (74') διεκδικούσε το ματς. Η Μπέρνλι έχει... σκάσει από τα διαδοχικά ματς που δίνει ένα μήνα τώρα, υστέρησε σε αυτό της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό και ακολουθεί η ακόμα πιο κρίσιμη ρεβάνς. Στην προηγούμενη υποχρέωσή της στο πρωτάθλημα έχασε με 3-1 εντός έδρας από τη Γουότφορντ, ομάδα με στόχο την παραμονή (όπως η Φούλαμ). Πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα για την παρθενική νίκη της Φούλαμ, φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ. Σε αποδόσεις διπλασιασμού προσφέρεται ο άσος.

Χέρενφεν – Φέγενορντ

Αήττητη η Χέρενφεν σε δύο ματς για την Eredivisie, μάλιστα και τα δύο ήταν απέναντι σε αντιπάλους που έχουν στόχο την ευρωπαϊκή έξοδο, όπως και η ίδια (κέρδισε 3-2 την Τσβόλε κι έφερε 1-1 με τη Φιτέσε). Σε αυτά έδειξε την ευχέρειά της στο σκοράρισμα, όμως ταυτόχρονα και τα κενά που έχει στην άμυνα. Η Φέγενορντ καλείται να ξεπεράσει τους τριγμούς που προκάλεσε στο εσωτερικό της ο ντροπιαστικός αποκλεισμός από την Τρέντσιν στο Γιουρόπα Λιγκ (ήττα με 4-0 εκτός), διαθέτει εξαιρετικούς μεσοεπιθετικούς (Μπέρχαους, Φαν Πέρσι), ανασταλτικά όμως έχει θέματα. Θα ποντάρουμε στο συνδυασμό του Over 2.5 με το G/G (απόδοση 1.95).