Προγνωστικά Τετάρτης: Πλεονέκτημα η φρεσκάδα του Τίεμ

Στο Μάστερς του Τορόντο ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα κατάφερε απέναντι στον Τζούμχουρ (6/3, 7/6) και θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Ντόμινικ Τίεμ.


Η δυάδα της Τρίτης έσπασε με την ανατροπή που δέχτηκε ο Κύργιος από τον Βαβρίνκα, ενώ ο Κουέρι νωρίτερα είχε νικήσει εύκολα τον Μαναρινό. Έβγαλε αστάθεια ο Κύργιος παρότι είχε πάρει το πρώτο σετ επιβλητικά με 6/1.

Για τον Τσιτσιπά είναι πολύ δύσκολος ο αγώνας με τον Τίεμ, με τον οποίο έχει τρεις ήττες σε τέσσερις αγώνες, όλοι φετινοί. Μόνο στο χώμα έχει νικήσει ο Έλληνας, ενώ στη σκληρή επιφάνεια έστω και στις λεπτομέρειες ο Αυστριακός έχει επιβληθεί δύο φορές. Θεωρώ σημαντικό για τον Τίεμ το γεγονός ότι είναι πιο φρέσκος αυτή την περίοδο, πέρασε χωρίς αγώνα από τον πρώτο γύρο και είχε αποκλειστεί νωρίς στα προηγούμενα τουρνουά. Από την άλλη, ο Τσιτσιπάς παίζει στα «κόκκινα” τουλάχιστον εδώ και 1,5 μήνα, κι ίσως αυτό να παίξει ρόλο. Δικαιολογημένα λοιπόν είναι ελαφρώς φαβορί ο Τίεμ, ο οποίος σε ένα βαθμό αυτή τη στιγμή είναι και πληρέστερος παίκτης σε σχέση με τον Τσιτσιπά.


Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση επίσης και ο αγώνας του Μίλος Ράονιτς με τον Φράνσις Τιάφο. Μεγάλα σερβίς και από τους δύο, δεν είναι εύκολο να προκύψουν μπρέικ και αξίζει το παιχνίδι με τα γκέιμ στις στοιχηματικές εταιρίες.