3 συλλήψεις μεταναστών στην Μόρια για πλαστογραφία

3 συλλήψεις μεταναστών στην Μόρια

Σύλληψη ενός ατόμου στη Μόρια της Λέσβου για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Συνελήφθη, την Τετάρτη (15-08-2018) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 26 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος επέδειξε σε αρμόδια για τη διαχείριση αλλοδαπών υπηρεσία της Λέσβου, κατά τη διαδικασία καταγραφής του, έγγραφο και άδεια ικανότητας οδήγησης Συριακών Αρχών, τα οποία όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστά.

Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου.Σύλληψη δύο (2) ατόμων στη Μόρια της Λέσβου για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Συνελήφθησαν, την Τρίτη (14-08-2018) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, δύο (2) αλλοδαποί (43χρονος και 36χρονη), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες επέδειξαν ως ταξιδιωτικά έγγραφα, σε αρμόδια για τη διαχείριση αλλοδαπών υπηρεσία της Λέσβου, κατά τη διαδικασία καταγραφής τους, διαβατήρια ιρανικών Αρχών, τα οποία όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστά.

Τα διαβατήρια κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου.