2 συλλήψεις για 4 κλοπές σε οικίες και κλοπές δίκυκλων μοτοποδηλάτων στην Μυτιλήνη

Εξιχνιάσθηκαν  τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν στην πόλη της Μυτιλήνης

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Εξιχνιάσθηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν το τελευταίο πενθήμερο στην πόλη της Μυτιλήνης.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν την Παρασκευή (10-08-2018) στη Μυτιλήνη, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.



Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες, δρώντας από κοινού, μπήκαν σε δύο (2) οικίες και αφαίρεσαν –κατά περίπτωση- ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και δύο (2) κινητά τηλέφωνα, αξίας -500- ευρώ περίπου.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε επίσης ότι οι δράστες, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, διέπραξαν δύο (2) κλοπές δίκυκλων μοτοποδηλάτων. 

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παραπάνω δίκυκλα οχήματα καθώς και μέρος των κλοπιμαίων.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, ενώ εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή των δραστών και σε άλλες συναφείς πράξεις.