Ολοκληρώθηκε τo Τουρνουά ''Beach Soccer Μυτιλήνης''- Την Πέμπτη ο μεγάλος τελικός.. με εισιτήριο για το πανελλήνιο της Πάτρας (PICS, VID)


Με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιώδη συμμετοχή ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 16/07/18 τo Τουρνουά ''Beach Soccer Μυτιλήνης'' που πραγματοποιήθηκε για 1η χρονιά στην Πλαζ Τσαμακια Μυτιλήνης.


9 ομάδες και πάνω από 100 άτομα συμμετείχαν προσφέροντας όμορφο θέαμα και μοναδικές αθλητικές εμπειρίες στην άμμο.

Στις άψογες από κάθε πλευρά εγκαταστάσεις , το πολυπληθές κοινό που κατέκλυσε τις κερκίδες και τους γύρω χώρους απόλαυσε επί 26 ημέρες το θέαμα που προσέφεραν οι βιρτουόζοι της μπάλας πάνω στην άμμο.

Νικητές του τουρνουά αναδείχτηκε το «Cafe-bar Caprice» απο την Παναγιουδα που κέρδισαν την ομάδα από το Queen Cafe-Bar με 6-5..

Βραβεύθηκαν επίσης ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά Δ. Μπουρους με 50 γκολ και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Ταξιάρχης Βασιλελλης με 43 γκολ.

Η απονομή στους νικητές έγινε μέσα σε βεγγαλικά και φωτιές, όπου και έκαναν την νύχτα μέρα στην Πλαζ Τσαμακια Μυτιλήνης, μια προσφορά του Ζήση Δημάκη

Η εκδήλωση την οποία διοργάνωσε ο Phileas Guides Lesvos App σε συνεργασία με το LesvosPost.com συνοδεύτηκε από μεγάλη επιτυχία με τον κόσμο να δίνει μαζικά την παρουσία του στο χώρο και να το απολαμβάνει, γεγονός το οποίο δείχνει ότι έγινε μια πολύ καλή δουλεία από τους υπεύθυνους.

Η Επιτροπή Beach Soccer, ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Λέσβου, τον ιδιοκτήτη του Beach Bar PLAZ, για την άψογη φιλοξενία του, τους Διαιτητές, την ομάδα διάσωσης, τον γιατρό, τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά καθώς και το φίλαθλο κοινό που παρακολούθησε τους αγώνες και στήριξε τις ομάδες.

Την Πέμπτη, στην Σκάλα Καλλονής, θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες του Μεγάλου Τελικού, βάση των οποίων θα αναδειχθεί η ομάδα που θα καταφέρει να πάει στην Πάτρα και να εκπροσωπήσει το νησί μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Soccer 2018.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν με τον Τελικό Κ20 στις 6:00 με την Ομάδα του Οδυσσέα Ελύτη.

Στις 7:00 θα γίνει ο πρώτος ημιτελικός και στις 8:00 ο δεύτερος

Ο μεγάλος ΤΕΛΙΚΟΣ θα γίνει στις 9:30.



Η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουλίου και το τριήμερο 27, 28 και 29 στην Πατρα.


Το φετινό καλοκαίρι διοργανώθηκαν στο νησί μας δύο μεγάλα τουρνουά Beach Soccer. Ένα στη Μυτιλήνη, στην Plaz Τσαμάκια από τον Phileas Guide Lesvos App του Βύρωνα Χατζηελευθερίου και τα Λιονταράκια του Βαγγέλη Σπανού. Ένα ακόμα στη Σκάλα Καλλονής από το Postarw.gr και τον Θεόφιλο Μυζίκα. Παράλληλα η ΕΠΣ Λέσβου, σκεπτόμενη ότι θα μπορούσε να αξιοποιήσει την ολοένα και αυξανόμενη κοινότητα του Beach Soccer στο νησί μας, αποφάσισε να πάει τα τουρνουά αυτά ένα βήμα παραπέρα. 


Έτσι λοιπόν, οι φιναλίστ των δύο διοργανώσεων (4 ομάδες) σε Μυτιλήνη και Καλλονή θα αγωνιστούν την Πέμπτη σε ένα μίνι τουρνουά υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Λέσβου, από το οποίο θα προκύψει η στελέχωση της ομάδας που θα εκπροσωπήσει το νησί μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Soccer, με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Κεντρικό στόχο του Beach Soccer αποτελεί η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου άμμου (beach soccer) στη βάση του, καθώς και η ξεχωριστή εμπειρία  της άθλησης και της ψυχαγωγίας δίπλα στη θάλασσα, μέσα από μία διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών.



Το «LesvosPost.com» είναι χορηγός Επικοινωνίας όλου του  Τουρνουά ''Beach Soccer Lesvos''..

Δείτε τα πλάνα και τις συνεντεύξεις που κατέγραψε η κάμερα της LesvosPost WEB TV από τον τελικό της Δευτέρας


Δείτε όλο το φωτογραφικό άλμπουμ του τελικού


FINAL 1o Beach Soccer Μυτιλήνης 2018

Διοργάνωση: Lesvos Events , Phileas Guides Lesvos App , Χατζηελευθεριου Βύρων

Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης:LesvosPost.com

Φωτογραφία: Στεφάνου Γεώργιος

Τοποθεσία: Plaz Τσαμακια Μυτιλήνης

Ημερομηνία: 16 Ιουλίου 2018

Νικήτρια ομάδα: Caprice panagiouda , Αρχηγός:
Μιχαλης Κριπιντιρης

2η ομάδα: QUEEN cafe-bar, Αρχηγός:  Ζήσης
Δημάκης

Μέγας χορηγός: «Ο Βλαχος ΙΙ»

Παράγωγη: LesvosPost Media Group

Ιούλιος 2018