Δέχεστε την πρόκληση της συμμετοχής στο Lesvos Trail 2018 στις 7 και 8 Οκτωβρίου; | Οι εγγραφές ξεκίνησαν!


Το 3ο Lesvos Trail, θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Οκτωβρίου


Ξεκίνησαν οι εγγραφές του 3ου Lesvos Trail, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 7 και 8 Οκτωβρίου και διευρύνεται σε όλη την ευρύτερη περιοχή του Μολύβου, της Πέτρας και του ορεινού όγκου του Λεπέτυμνου.

Η εκκίνηση θα δοθεί δίπλα στη θάλασσα, στην κεντρική πλατεία της Πέτρας και οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες διαδρομές και ανέγγιχτα τοπία της βόρειας Λέσβου.

Οι διαδρομές LESVOS TRAIL και LESVOS RUNNING απευθύνονται σε λάτρεις του αγώνα δρόμου βουνού, που αποζητούν μια όμορφη εμπειρία αντοχής σε ανυπέρβλητης ομορφιάς φυσικά τοπία, ενώ τα LESVOS WALK, MOLYVOS NIGHT RUNNING, LESVOS FAMILY TRAIL και LESVOS KIDS φιλοδοξούν να δημιουργήσουν διαφορετικές και αξέχαστες αναμνήσεις σε όλη την οικογένεια.

Αυτό που κάνει το LESVOS TRAIL ξεχωριστό είναι η εναλλαγή των τοπίων, καθώς μπορεί κανείς να επιλέξει να τρέξει τόσο στα παραδοσιακά σοκάκια του Μολύβου, όσο και στα πανέμορφα μονοπάτια που διατρέχουν τον ορεινό όγκο του Λεπέτυμνου.

Στην ανοδική πορεία της διαδρομής το φυσικό τοπίο εναλλάσσεται συνεχώς με ηφαιστιογενή πετρώματα γεμάτα μυστήριο, νερόμυλους που ξεπροβάλλουν μέσα στην πλούσια βλάστηση στην κοιλάδα της Λιγώνας αλλά και ορεινές λίμνες λαξευμένες με μεράκι στις παρυφές της Στύψης και του Υψηλομετώπου. Η κατάκτηση της κορυφής της Λέσβου είναι ο απόλυτος στόχος, ενώ η θέα που προσφέρεται από εκεί θα αποζημιώσει και τους πιο απαιτητικούς. Όταν φτάνει κανείς στην κορυφή, έχει τη τύχη να τον συνοδεύουν άγρια άλογα εντείνοντας την αίσθηση ελευθερίας και ανεξαρτησίας, που προσφέρει το βουνό. Αλλά και η συνέχεια της πορείας, μετά την κατάκτηση της κορυφής, παραμένει το ίδιο συναρπαστική και απολαυστική, καθώς μέσα από γρήγορα και διασκεδαστικά μονοπάτια, μας οδηγεί στον παραδοσιακό οικισμό του Βαφειού και στην τελική ευθεία προς τον τερματισμό.

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις προνομιακές τιμές εγγραφής δηλώνοντας έγκαιρα συμμετοχή, μέχρι και τις 20 Αυγούστου 2018.

Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες και για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Lesvos Trail στο www.lesvostrail.eu