Κάθε Τετάρτη τα Τηγανάκια Grill house σας σερβίρουν «Προβατίνα…»- Το πιάτο που έλειπε από την Μυτιλήνη ήρθε στα Τηγανάκια " | Κουντουριώτη 47 Γ


Σε μια εποχή όπου ο άνθρωπος ανησυχεί όσο ποτέ για την ποιότητα της τροφής του καθώς και τη γνησιότητα προέλευσής της, τα Τηγανάκια Grill house εγγυάται για αυτό που θα φάτε εσείς και η οικογένεια σας.


Η απλότητα στις νοστιμιές και η προσεγμένη παρασκευή των φαγητών, σε ένα παλιό αλλά ανακαινισμένο χώρο, είναι τα κύρια γνωρίσματα της ταβέρνας που έλειπε από την πόλη και φτιάχτηκε για τον απλό κάτοικο της Μυτιλήνης.

Εκεί στην οδό Κουντουριώτη 47 Γ, σας περιμένουν για να σας σερβίρουν παραδοσιακές γεύσεις όπως, Προβατίνα και άλλα υπέροχα Ελληνικά και Μεσογειακά πιάτα, για... μερακλήδες της απλής γεύσης.

ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ τα Τηγανάκια σας σερβίρουν Προβατίνα…

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα Τηγανάκια Grill house δεν διαθέτει τίποτα κατεψυγμένο, αλλά παρέχει μόνο φρέσκα και αγνά υλικά.

Τα Τηγανάκια Grill house έχουν ψηφιστεί ως ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Λέσβου στον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο στον κόσμο το TripAdvisor (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)


Must eat

Καθημερινά τα Τηγανάκια Grill house έχουν το μαγειρευτό της ημέρας.. Όποτε η επιλογή ενός παραδοσιακού μαγειρευτού πιάτου θα σας αφήσει με στόμα ανοιχτό.

Tip: Επιλέξτε ένα από τα λαχταριστά πρωινά και smoothies και ξεκινήστε τη μέρα σας. Και μετά το γεύμα σας ή δείπνο σας ένα από τα λαχταριστά γλυκά του σεφ.

Info….

Ώρες λειτουργίας: 11.00-02.00

Δ/νση: Κουντουριώτη 47 Γ, Μυτιλήνη

Τηλ.: 22510 43364, 6940 300403, 6977 498066