#VisitLesvos_Criminal Dance.. «GPapa, Rocfellaz και Tosin Martyns» στο OXY CLUB #21_IOYΛIOY @Μολυβος_Πέτρα_Λέσβου

Το OXY υποδέχεται τους superstar dj's GPapa, Rocfellaz και Tosin Martyns στα Decks!


Το αχτύπητο ανδρικό τρίδυμο θα βάλει "φωτιά" στη νύχτα μας με την εκρηκτική του παρουσία και τις εξαιρετικές μουσικές επιλογές!

Φυσικά ο Antony PL  θα τους πλαισιώσει πριν και μετά το σόου τους!

Για κρατήσεις στείλτε μήνυμα στην επίσημη σελίδα μας στο facebook ή στο τηλέφωνο 6981825459

Ο φακός του #PostarwGR θα είναι εκεί για τις καλύτερες σας στιγμές!

Φυσικά μαζί μας και ο μοναδικός Taxiarxhs Kokkinopoulos με το σόλο τουμπερλέκι του!

Φώτα, ήχος και εκπλήξεις προβλέπονται κατά τη διάρκεια της βραδιάς με επίκεντρο την μουσική...

Όσοι πιστοί, προσέλθετε!

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

Warm up :

ANTONY PL (Resident DJ of OXY Club)

ΗΜΕΡΑΣάββατο 21 Ιουλίου 2018

ΩΡΑ: 23:00…..

Extras: Sexy OXY dancer will dance the night away


#VisitLesvos το σύνθημα στο νέο τραγούδι των GPapa x Rocfellaz

Το φετινό καλοκαίρι οι GPapa, Rocfellaz και ο Tosin Martyns αποφάσισαν να βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο τη Λέσβο, ένα νησί που τα τελευταία χρόνια έχει δεχτεί πάρα πολλά χτυπήματα, ιδιαίτερα στον τομέα του τουρισμού, λόγω των παρενεργειών της προσφυγικής κρίσης. Οι τρεις καλλιτέχνες ταξίδεψαν στην Λέσβο όπου και γύρισαν το νέο τους Video Clip. 

Όπως λένε οι ίδιοι, «η αποστολή μας ήταν να δείξουμε και να αναδείξουμε μέσα από το νέο single Criminal Dance την ομορφιά και τα τοπία της Λέσβου. Εξάλλου το σύνθημά μας είναι #VisitLesvos».

Ποιοι είναι οι Έλληνες καλλιτέχνες

Ο γνωστός Dj και παραγωγός G Papa (κατά κόσμον Γιώργος Παπαβασιλείου) είναι γεννημένος στην Αθήνα με καταγωγή από την Μυτιλήνη. Ξεκίνησε παίζοντας μουσική σε διάφορα μπαρ και κλαμπ της Αθήνας. Έχει συνεργαστεί με πολλά κλαμπ και φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως το Shisha, Vega, Candybar, Envy, Dekko, Camas, Cabal, Baraonda, Socialista, Bed, Balux, Privilege, Yaya, Boiler Room, Tramp, Oxy, Heaven (Romania), Akrotiri, Helios Festival, 54 Dreamy Nights, Marush, Why Sleep κα.

Ο G Papa έχει συνεργαστεί με διεθνώς αναγνωρισμένα ονόματα όπως Lil John, Florida, Alexunderbase, Tara Holtea, Keith Lawrence και πολλούς άλλους. Απά το 2010 ασχολείται ενεργά και με την δισκογραφία. Η πρώτη του παραγωγή με τίτλο Baby Play ήταν το 2010 με πάνω 200.000 views στο YouTube. 

Το 2013 η solo καριέρα του ξεκίνησε παράλληλα και με το άνοιγμα της δικιάς του δισκογραφικής εταιρείας, της Royal Records.

To 2015, ο G Papa έκανε την πρώτη διεθνή συνεργασία του με την πασίγνωστη Ρουμάνα τραγουδίστρια Tara Holtea, με ένα τραγούδι σε αγγλικό στίχο με τίτλο Sunshine, το οποίο μπήκε στο Τop 100 στα Charts της Ρουμανίας.

Το 2016 ο G Papa κυκλοφόρησε 2 singles, το Lamalama και το Find you.  Το Lamalama βγήκε πρώτο στις περισσότερες πόλης της Ελλάδας και μπήκε στο Top 100 του Ελληνικού Shazam και κατέκτησε την πρώτη θέση στο Λίβανο και στην Ινδία. Το "Find you" είναι το πρώτο Ελληνικό Music Video εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία. Την πρώτη κιόλας μέρα της κυκλοφορίας του κέρδισε τις εντυπώσεις καθώς τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του είχε 300.000 προβολές στο YouTube. Για το 2017 ξεκίνησε δυναμικά να κυκλοφορεί μια σειρά από Remix με το Project κάθε τετάρτη και ένα Remix. Κυκλοφόρησε συνολικά 13. Για το καλοκαίρι του 2017 παρουσίασε το νέο club hit "ΖULU" καθώς και το "All Night" το οποίο έγινε Anthem του Helios Festival. Για το 2018 κυκλοφόρησε το νέο του single Criminal Dance με τον Rocfellaz και για 1 μηνά ήταν στη Νο6 θέση στο Παγκόσμιο Beatport.

Rocfellaz, κατά κόσμον Σωτήρης Λεπετζίδης, γεννημένος στην Αθήνα. Ξεκίνησε παίζοντας μουσική το 2015 σε διάφορα μπαρ και κλαμπ. Το 2016 συμμετείχε στο MAD WALK και μαζί με την Ελένη Φουρέιρα δημιούργησε το remix του τραγουδιού «Δεν Σου Χρωστάω Αγάπη». Το 2017 κυκλοφόρησε το προσωπικό του single με τίτλο No Puedo και έφτασε ως το Νο. 40 στο Beatport, από τα top 100 του κόσμου.  Το 2018 ήταν η χρονιά του Criminal Dance.

Δείτε εδώ το βίντεο κλιπ του Criminal Dance:


More Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 697-1763034


e-mail: vip@oxy-club.gr

Official facebook OXY: OXY


Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos


Το LesvosPost.com είναι και φέτος ένας από τους μεγάλους χορηγούς επικοινωνίας και αρωγός του OXY CLUB…