Εργασίες συντήρησης της επαρχιακής οδού Καρίνη – Αγιάσος – Πολιχνίτος – Βρίσα – Βατερά


συνολικού προϋπολογισμού 1,7 εκατομμυρίων ευρώ


Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου συνοδευομένη από τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος & Βιομηχανίας κ. Θεόδωρο Βαλσαμίδη, πραγματοποίησε επίσκεψη στις εργασίες συντήρησης της επαρχιακής οδού Καρίνη – Αγιάσος – Πολιχνίτος – Βρίσα - Βατερά που γίνονται στο πλαίσιο του έργου  «Συντήρηση Επαρχιακών Οδών Κεραμειών – Αγιάσου – Πολιχνίτου – Βρίσας – Βατερών - Σταυρού μετά των προσβάσεων» συνολικού προϋπολογισμού 1,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Στο πλαίσιο του έργου έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εργασίες για τον καθαρισμό των τεχνικών έργων και των τάφρων σε τμήματα της οδού, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την περίοδο οι εργασίες για την συντήρηση - ασφαλτόστρωση τμημάτων του επαρχιακού οδικού δικτύου στην περιοχή του Πολιχνίτου και πιο συγκεκριμένα στα οδικά τμήματα Βασιλικά - Πολιχνίτος και Πολιχνίτος - Βρίσα.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (ΣΑΕΠ 588) και εκτελείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Λέσβου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.