Προγνωστικά Παρασκευής: Σκοράρουν και οι... τέσσερις

Οι πρεμιέρες σε Αυστρία, Βέλγιο και το Σούπερ Καπ Ρωσίας, μεταξύ Λοκομοτίβ και ΤΣΣΚΑ, ξεχωρίζουν από το αποψινό πρόγραμμα όσον αφορά στα προγνωστικά για στοίχημα.


Αούστρια – Βάκερ

Πρεμιέρα στην Αυστρία, με ισχυρό φαβορί. Η Αούστρια απογοήτευσε πέρσι, δεν τερμάτισε ούτε καν στην πρώτη πεντάδα και φιλοδοξεί να κάνει νέα αρχή. Συνεχίζει με τον προπονητή Λετζ, ο οποίος τη σουλούπωσε από το Φεβρουάριο που ανέλαβε. Η Βάκερ προέρχεται από τη δεύτερη κατηγορία, είναι όμως παραδοσιακή δύναμη του αυστριακού ποδοσφαίρου και δεν τίθεται θέμα χρόνου προσαρμογής. Ο προπονητής της, Καρλ Ντάξμπαχερ, έχει... παρελθόν στην αντίπαλο (ήταν για 3 χρόνια προπονητής της). Πιστεύουμε πως ένα γκολ θα το πετύχει στη Βιέννη, ανεξαρτήτως του πόσα θα δεχτεί, λογική επιλογή το G/G (απόδοση 1.80 κατά μέσο όρο).

Αβαΐ – Μασέιο


Συνεχίζουμε με πρόταση από τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας. Αβαΐ και Μασέιο βλέπουν την πρωτοπόρο Φορταλέζα να μην είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και τους έχει... ανοίξει η όρεξη για να της πάρουν τη θέση στην κορυφή. Η Αβαΐ θα ρισκάρει λίγο παραπάνω, καθώς στα τελευταία ματς δεν απείλησε όσο έπρεπε την αντίπαλη εστία, ενώ η Μασέιο συνήθως σκοράρει στα εκτός έδρας παιχνίδια (το έπραξε στα 7 από τα 8 πιο πρόσφατα). Στο άκρως ικανοποιητικό 2.35 προσφέρεται το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες.